Ппкрај канестенот и пауза од благо, пробај со измивање со вода со сода бикарбона и чај од камилица. Мене ме смири
Малава од саботата ми е застаната на левава страна под реброто. Ама такви болки ми прави при секое вртење како струја да ме пецка, како со нож сечење. 31 недела сум сега не осеќам толку удари како претходно. Туку повеќе вртење,мрдање подигање на стомакот. Како да ми ја тегне цела кожа внатре. Ми рекоа нормално било пошто со текот на неделите немале веќе толку простор внатре. @Annath во 8ми можам да чистам забен камен? Докторката ми рече дојди во 6ти да исчистиме ама јас заборавив и не бев.
Блазе тебе. Тука ништо нема, околу 15ч пишуваше, па којзнае дали ќе заврни. Нека заврни да освежи, не се диши. Како во затвор сум по цел ден сум внатре.
Ojj ojj ako jas visee praa decaa da mi se rodat vo letoo ,,, mazot zena ni vo son nema da vidit vo esen… mislaam caad izleguvat od menee
Денес 36+2 во движење осеќам такви ниски чудни удари во цервикс, мислам готово веќе пошло…. Како ви е на вас, нормално е? Излегов до продавница и едвај си дојдов со стиснати нозе , небаре го држам да не излезе
Незнам вака не сум осеќала. Имав удари во цервикс и јас од 7ми , ама сега ептен онака јако дури потскокнувам и стискам нозе
Јас цел ден ден го осеќам бута надоле плус кај мене е и скрос во канал спуштено може секој момент да биде 36 недела
Со првото се породив 28 октомври, цела зима ја пројдов на рамбовка. Пружање алишта такоџе. Надвор снег, јас на тераса така. Кај мене не завршна, ама дувна. Одма се нацртав до шпорет, да им зготвам нешто на аждаиве по дома. @eli25 таква позиција има заземено бебето. До скоро така ме клоцаше, мислев си брцка со раче, ноџе во цервикс ама еве сеа се качи нагоре.