Моето само на авент ги прифати.Земав и чико и мам не сакаше. Брзо се одвикна само за да заспие му ја ставав и одма ја плукаше штом заспие
И јас сум триеста на море сум искрено мислм дека се испревете од убавини бебушов одвај чекам да видам дали е наместено
Jas imam sise na lanishol i plus si kupiv ekstra cuclite za odozgora, Imam na nuk ne ja saka I Samo staiv cucata pasuva na nukot, I zemav na mom od nejze isto si cica normalno I odgovara
Isto i moeto cim zaspie odma ja pluka a uste nema ni Eden mesec, I plus probuvame poveke da e bez cucla epten ako jako zaplace togas I ja davame nekogas I bez cucla zaspiva, Ama valda deka use e mala
Се прима од 32 до 34 недела и не ја примаат сите него само тие со ризична бременост. Инекцијата се вика Флостерон.
Здраво мешиња,сакам да прашам од каде купувате по свечени фустани да се по комотни кај мешето? Гледав низ фб ама тешко некако да се најде баш нешто комотно да е,мака ми е по топлово да се шетам по бутици,доколку знаете би ми било ептен од помош. Ви благодарам
Тоа најверојатно за природен пораѓај. И мене така други гинеколози ми имаат кажано ама за царски вајда не менува незнам. Тие што веќе се породиле најубаво да споделат искуство како поминале природно и царски
Ја помислив после 10 дена од пораѓај и имав после 5 недели хахаха многу издржав да си кажам Се шалам никако пред 6 недели
Вчера и денес осеќам многу, ама многу активност во стомак, превртувања некои и кога ќе фатам на тој дел кај што осеќам, фаќам нешто ко топче и тврдо. Вчера од едната страна денес од другата. Што се случува, нешто во оваа недела прават бебињата, зошто денес и вчера апла многу има акција споредено со сите денови наназад. И тоа тврдо топче е главче, газе? Вчера влегов во 7 месец.
Јас еве од пред недела,две веќе немам она класично клоцање. Смени бебево. Сега како бранови ми се прави стомакот од една страна на друга. Сега гледам каде е бебето и таму чувствувам и јас исто, фаќам топче. Само потскокнувам, некои движења ми се болни. Ама машала доста е активно. Јас сум 31 недела
Јас 27 и 1 ден, вчера почна исто така ко што викаш ко бранови, па најгоре под градите тврдо топче. Едно од едната страна, едно од другата.И кога ќе го стиснам топчето, на мочниот меур ми реагира, ме стега таму па Интересно е дека ептен многу поинтезивни удари и мрдања се од претходно.
Газе е најчесто, баш минатата недела ко влегов во 7ми на ехо го фативме кај што турка со газето лево камен ми е таму стомакот.
Здраво мешиња прашање до тие што се правеле втор скриниг кај Димчев Систина како сте задоволни, колку кошта и колку време претходно треба да се закаже