Јас до пред некое време паничев за кг, никогаш досега не сум имала толку кг. Ама сега сe навикнав не се ни мерам, сега што пишале тука па ми текна да се измерам. Добро е што не ми се познаваат.
Ima i poloso i jas ne se pazev so 51 kg ostanav bremena , so 79 kg otidov da rodam sinko 4500 kg. I drugoto mi ostana 70 imam sega ama posto sum visoka ne se poznava mnogu probuvame za vtoro pa za toa uste od sega mislam sto bi bilo koga bi bilo
Devojki, vie sto ste kraj 33 nedela da ve prasam kakvi dvizenja chstuvate od vaseto bebe? Jas imat 10 dena sto nemam nekoj silnii dvizenja mnogu nezni nekogas amaa imam edni kako ikanje na edno mesto e tie mi se cesti, na isto mesto ist intenzitet na dvizenje isto mesto ama ne veruva deka e ikanje oti a malku posilno a vaka na custvo e kako ikanje/.. se plasam da ne e nesto loso gledam po internet na ova nedela gi gledat rqfete nozete na bebinjata na stomak jas nistoo (
Не си само ти, само ние не кажуваме.. Не знам дали да се мерам веќе, вагата у кујна ми стои и а ми се пријаде нешто а тоа е релативно често прво ја гледам вагата па се премислувам
Подобро сум, втора инфузија ми тече. Можно е и дехидрирана да сум. Битно многу се грижат овде кога не ти е добро, одма сите испитувања ги прават. И синко бил добар. Бебе е 1880 грама. Докторот вели супер е, 32 + 6 сум.
Не мора да значи и дека ќе видиш. Некои еве што се породени немало кај нив ни рака ни нога. Јас исто сега осеќам некогаш како топче тврдо на допир, ама ниту рака ниту нога испакнато на стомакот.
Јас сум 24та и 9 кг повеќе. Некако многу ми се. Често слушам околу жени дека се поправиле околу 10 кг цела бременост. Јас мислам ќе минам 10ка ко од шала
Jas sum 37 ma nedela I 18kg poveke. Ke stignam do kaj 20 izgleda a ne izgledam popravena I nemam golem stomak kaj mi se tie 18kg Jas nz
Па дека било непастеризирано сирење. Ова ми е инфо од Гугл. Јас се изнајадов и фета и све, па од ко прочитав не купив пак од пусти страв.
Хахаха, исто како да си ги оставила во вода да киснат. Значи добро си биле измиени чим ништо не ти се деси досега, така? Не е време за ослабнување нормално, ама не седиме гладни и не држиме диети за слабеење. Самиот организам си диктира некои работи, кај секој индивидуално. Јас во прво тромесечие не повраќав, немав некој лошења страшни, јадев тост секој втор ден за доручек, во Јануари си купував сладолед... Ниту еднаш не останав гладна, и пак симнав некое кило. Другарка 4 месеци повраќаше, и се лошеше, ништо не можеше да јаде, па воопшто не симна килажа. Не е се' до јадењето очигледно
Не се плаши и мојот немирко ако до 32 клоцаше лудо сега само понежни движења прави, читав дека така треба пошто немаат веќе толку многу место. Икањето и кај мене во 33н е почесто а рака нога испакнато немам ни јас веројтно си е индивидуално кај секое бебе.
Кога ве прегледуваат на бокс за вагинален преглед, носите секогаш здолништа или некогаш сте голи долу?
Ni jas ne vidiv ni raka ni noga pa eveja skoro dva meseci kje pravi.Bitno e da go chustvuvash deka mrda a na koe mesto vo koe vreme i so kolkav intenzitet ne e bitno...barem mene ne mi beshe bitno
Движењата се поразлични не се како порано туку како некои бранови ми се прави стомакот или пак од десната страна како топче ми се прави кога ритка, ноже ли е раче не знам. Лево од папокот ми се надигнува стомакот, а десно накај градата како топче ми се прави, така веќе одамна прави, како е наместено не знам.
Од движења, боксерка вреќа не ми е рамна. 33 недела сум веќе. За вагинален преглед, не се устручавам што да носам, специјално нешо, зависи од времето, да не ми е жешко.