Некоја топла препорака кај кого да се пораѓам во Ремедика? Симонида и Ефремовски ми беа први опции, ама и двајцата се на одмор околу мојот краен термин
На добар пат да станам кит! Ама не ми е толку мака, ќе ослабам пак. Али свечено обеќам, од утре нема веќе благо толку многу, нема толку леб и нема јадење кроасани. Се научив секое сабајле банана, па доручек, па кроасан и кикирики у лушпа, стомак ко некои трудници у 6ти имам. Ќе пукнам. И лице ми се заобли, а тоа не чини. Се фаќам дека од досада јадам, знам, осеќам.
Мислам дека немаш проблем, мене хематолог ми рече дека можам да пијам по 2 сидерал форте што е 60мг на ден. Така да пресметај си да не надминуваш ептен, инаку ако немаш проблем со железо и хгб 27мг железо можеш да внасаш.
Јас да сум ќе пијам, кај 160 +14 ништо не мењаат, камо среќа да се апсорбираат барем пола. Али ако немаш потреба од пренатални терај со железо и витамин ц само за подобро да се апсорбира. Пак ти како си осеќаш, јас си комбинирам по мое и со исхрана балансирам што и колку внасам некад ги прескокнувам пренаталните ако дента сум на овошје и зеленчук повеќе и така.
Јас секси ептен сум да, слаби ноџиња и рачиња и оп стомак голем. На ништо не личам, како труден џогер сум.
здраво девојки имам едно прашње дали некој имал ваква случка па да сподели искуство. 31 + сум, се е во ред, добар развој, но се загрижив бидејќи ми рече дека имам веќе неколку мали лагуни или плацемтарни езера, дидимери ми се нормални не се покачени, ми рекоа не е ништо страшно дека е нормално но кас сакам и тука да прашам
Мене ова ми излезе сакам во понеделник да се јавам да прашам што како , јас сакам со физичко присуство , зависи само термините како ќе бидат зошто сум на работа до 5
34 та недела, со 61кг останав трудна, сега сум 82кг Вежбам и не јадам глупости, цела сум отоци во нозете, се надевам килажава не е некое масно ткиво …