Espana мила незнам дали има во Стружанка но на Бит Пазар има избор еден тон и многу се поевтини и немора да шеташ ќе влезеш од кај булеварот каде што се тие цвеќињата продаваат на улицата и одма си кај завесите, таму кај што се материјалите.Може некој со кола да те однесе до улицата и за три секунди си кај завесите
Кај мене се наредено па денес се удрив на шопинг за трудничкото куферче. Ова само така се вика. Ги перам и има да си ги носам и до Јуни...нема да ги гледам, и така се пука на мене ништо не ме збира. Спаваќа за пораѓај, пижами, мантил, долен веш, маички за доење, пробно едно прслуче за доење ради големината(големината одма ми дигна расположење, , останаите ќе ги зедам на крај.Ама барем знам модел, а и уште поголемко дека може), навлаки за внатрешноста на прслучето, трењерки. Чорапчиња и влечки си имам. А и јас за завеси и покривки за маса тргнав прво -
Ај ако имала некоја вакво искуство нека пиши...јас некни пишав во петокот дека имам како розово ама вечерта имаше и малку крв, се јави мајка ми на болница,друга докторка била на смена и и објаснила на мајка ми дека доколку не сум имала крварење да ги наполнам влошките ако било само 2-3 капки не е ништо страшно. ..ама мм е паничар малку и во 2 часот по полноќ заминавме битола.таму ме прегледа докторката со спекулум (имало мало крварење) и вагинално(сум била 2-3 недели бремена) и се било во ред.ми даде вагинални да ставам утрогестан ставам и имам кафено, а сега вечерва малку имаше пак крв. . инаку имам закажано наредниот вторник. ..ај нека пиши некоја
тоа може да биде имплантациско крварењје, не е страшно доколку не е обилно значи дека плодот се вгнездува во матката
Не, не е обилно воопшто само во петокот и вечерва имам малку крв кога ќе се бришам. ..и докторката ми рече ништо страшно фала богу само се да е во ред
Веќе те зирнале и примаш терапија.. не би можеле ништо ниту они да сторат сега доколку повторно се акате по ноќевите по доктори. Да не се влошува ситуацијата. Да остане на некоја капка. И јас мислам дека е вгнездувањето. Мислам дека целосно мирување е најдобро во оваа фаза и секако да се потрудиш да оттргнеш мисли и да се опуштиш малце.
Pa zavisi kakva sakas...mislam deka Jumbo ti e najsigurna opcija.Em moderni dezeni,sareni,ednobojni,peri nosi za pristojni da ne recam ic pari a i vo Vero marketot imas isto.So edno idenje,zavesi na dve mesta
Арно јас си ставив пижами и си легнав тогаш ама овај мојов 10пати ми рече ај да одиме и зато заминав...а болки имам кај јајниците и околу папокот, нормално е?
Тоа што сте биле минатиот пат не е штета. Си добила терапија која е само плус за вгнездување на плодот. Сега одмарај, примај терапијата и без лоши мисли. Имплатациското крварење е често. Магнезиум обавезно за грчевите. Напи се еден од 300мг, ќе ти се смират болките. Земај секој ден.
Iskreno,da sum na tvoe mesto bi otisla na lekar,bez ogled sto primas terapija,navidum e voobicaena cesta situacija...gledas,i ti si vo dilema pa baras soveti,mislenja.Ti najubavo si znaes...ne sakam da me razberes deka te panicam i slicno,no,sto vikaat starite "poslusaj patalec,ne gatalec"
Во Џамбо има завеси и за спална и детски?Никогаш не сум видела...А во Веро маркетот па неможам да замислам дека има.... Сега не барам нешто посебни, сакам во спалнава да променам , обична бела, а во детската со некои јунаци од цртани, и затоа прашувам кај има , ги праќам сестра ми и мајками да гледаат , ми сликаат и јас да одберам
@m.i.g , убаво што си била, докторот сепак видел крварење и ти дал терапија.Многу честа појава е крварењето, доколку се третира, со многу лежење и со лекарства, ќе се среди.Во случај пак да се јави крварење, па нека се и две капки , појди си пак да те видат.Така барем јас реагирав кога ќе бидам крв, ем докторот да ми каже што е, ем поспокојна да бидам.Ти посакувам убаваааа бременост.
Да да од 17h се и бесплатни се, јас одам во таа група што е понеделник и четврток, а мислам дека спомнаа дека има група и вторник и петок Позз
Dobro utrooo majki i idni majki. Jas kako zombi sum, po 4 pati pocnav da stanuvam nokjeska za do wc abe mi se spie mi se place, pa i sekoe budenje osekjam ogromen pritisok kako kuznae kolku da mi se odi vo wc, a kje otidam i kapka samo inace deneska pravam godisnina na Femina hahaha, trofej me nagradija
espana, na bitpazara imas zavesi po 400 denari metro. Tie vo Jambo se so ograniceni dimenzii mislam 1,40 pa dali ke ti odgovaraat a i nema mn izbor. Jas kupiv zavesi na bitpazar odma pozadi tezgite taa ulicka ima edna prodavnica a ima i detski pa neznam vidi kako ke prais.
@mariz, ајде честитки за трофејот, уште мн.години да се дружиме и советуваме.Инаку и јас сега станав и машала стомаков голем, полецка се движам и возбудата дека се ближи долгоочекуваниот ден е огромна..мислам дека време е да почнам да купувам, зашто секој ден сум се ,,потешка,,.... @menelele благодарам, ги пратив сега моиве до Џамбо за да видат, таман сакам и некои апликации, пеперутчиња, па ако ме утре ќе одат до Битпазар....
Mene maz mi mi vika abe ovie 3,4 dena kako da ti porasnal stomakot, ne ti bese tolkav haha topcence sum, utre sme na ctg i na pregled vo Cair pa kje go nateram da odime da dokupime nekoi sitnici kako toplomerce, takvo pumpice za noseto, gradnik za doenje eden sakam da si zemam, pa kje mi tekne uste nesto