Исто, на местото кај што ми го гледаа на ехо пред две недели десно под папок осетив како пеперутки како балончиња нежно .. Многу мрдаше цело на ехо си викам можно ли е толку рано??
Не сум во поодмината бременост, ама имам белкасто жолт исцедок. Сигурна бев дека нешто ке покаже на брисеви но чисти излегоа. Гинекологот и претходно ми кажа дека е нормално.
Да, и мене слично ми изиграа за седиштето. Ама решена бев за тоа и го земав. Заради оценки најмногу. Да имаше друга опција ке си излезев. Многу арогантни продавачки имаат.
Искрено сум запрепастена од немањето сенс, па дури ни извини немаше. Сега нљ инстаграм ме убедуваа дека се во право, нејсе срамно е мислам немам зборови. Никогаш нема да купам веќе ништо таму.
Еве јас не знам кај се наоѓам, ужас се нешто ми фали и никако мислам нема да стигнам за се да спремам.
Хахахаха на сета мука ме изнасмеа. Јас сум уште упорна и сама со машинка се средувам. Минатиот пат така се штипнав, па ко шишна крв да тече, среќа знаев од што да не кревам паники Утре планирам пак да се потфатам ама дали ќе успеам ќе видиме. Утеха ми е дека ќе бидам со царски па барем горниот дел да успеам да го средам. Не дека нема да ме соблечат цела, ама ете некоја утеха си наоѓам
Хаха сум пробала со машинка, ми се плачеше. Не пробувај ич. Да, треба скроз бричена т.е. средена бидејќи на визита ти викаат рашири нозе, пипкаат влошката со маша една и гледаат каква е крвта. По 5 6 души секое сабајле.
И јас би го поносила уште неколку месеци. Како се ближи термин се повеќе ме фаќа страв и паники. Како да го надминам стравот од пораѓај?
Да, плус фацата на болничарката како се гади, гратис... Божем јас и реков дојди да ти раширам нозе. А и не си ја рачунам тетката за грда.
У Санте никој влошка не ми виде, никој. Нит ме праша крварам ли и колку. 3 дена јадење не ми донесоа, на трет ден им викам абе маж ми да ми донесе јадење гладна сум,а вика мора да се испразнил, па од што, од чај ли? Како чај, бисквити не ти донесоа? Какви бисквити жено, што да празна чај и сок само пијам, па ми донесоа супа и одма отидов у вц и следниот ден ми дадоа и јадење. Ме заборавиле. Лудаци! Си играат болница, штета за толку добри доктори. Парацетамол ако имаш тт, во спротивно нема за што. Пиј витЦ од 1000ка, регуларните витамини што си ги пиеш и многу течности.
И јас сум иста ,ич не се секирај најверојатно е нормално .37 +3 сум и имам исто таков исцедок ,а посебно ако повеќе време не сум била во wc .