Мене ми се свиѓа Вилијам, сепак е невкусно за имиња да се коментира, секој си има право како сака да си го крсти детето.
Го има 120 и 240 мл. Како нови се а ги имам 3 години. Кога сака од шише а ти си како млекара е лесно. Јас оставав две дози млеко и бев слободна 4-5 часа да излезам без да го мислам. Кога вадеше заби почна да ми го одбива шишето и некое време беше само на цице.
Филип и Александар треба. Освен што се македонски кралеви, одговара со презиме. Вилијам Стојчевски не.
Не е исто да ставиш име кое е локално да речам, го има на нашите простори и име кое го нема и треба да искршиш јазик. Не иде бе Вилијам Тортевски.
A be, src, kako nema da bide moderna i zgodna trudnica, koga e manekenka i influenserka ili sto gode reklamira non stop sekakvi brendovi i normalno ke bide sredena bez nikakvi obvrski e tipkata, osven da se slika i tolku
Вилијам ми е толку често слушано што не ми е чудно. Дали треба или не, за нашите деца сме си одлучиле јас и ти и Ангел и други. Можеби и за на синко името зборат ама ми е гајле мислиш? Зошто да не иде? Малку да излеземе од тоа стандардно наши простори. Трајче и Невенка се од наши простори, гледам колку ги ставате. Прв симптом дека сум трудна ми беше.
И јас го меркав ова или пластичното уште се мислам. За првото изнакупив еве ги чувам како играчки 10 год. Сега некако не ми се користат тие стоени толку време. Имам едно стаклено на чико, едно пластично на томи типи и едно пластично принцеско со замоци. Од сите 3 го користевме само на томи за чајче кога имаше грчеви и од 4 месеци почна со чаша со клунче. Не сум паметна сега дали многу да инвестирам или да си чекам да се роди па да видам што ѓаволче ќе биде ова Инаку имам греач за шишиња на чико па ме интересира дали пасува и на овие некако широчки ми се гледаат
И јас бев слободна и со пари ама дебела и не толку модерна. Кога ке видам згодна трудница се воодушевувам. Пошироки се од чико доста. Може и да не го собере. Имаш и чико стаклени преубави.
Во Битола лежев 24 часа по царски на интензивна. Во тие 24 часа имав катетер па мораше сестра (да сестра не болничарка) да ми ги средува влошките. После тие 24 часа никој не ми рече да раширам нозе, најнормално си облеков гаќи и влошка ко за циклус си ставив.
Еве што гледав јас. На чико користев доста производи и сум генерално задоволна. За името и јас не би... Странски имиња на наши презимиња, Патрик, Вилијам, Дејвид итн итн не ми оди. Ама секој за себе си знае.
И јас бев со катетар 24 саати, на Гак бев, ама после тоа гаќи не дозволуваа, а улошка дали ни даваа тие, појма немам. На почетокот дури бев коматозна мислам болничарката тоа се грижеше. После прво станување и туширање сами.
Леле мене многу глупаво ми беше, на визита кога поминуваат докториве, ние сите со спаваќи и раширени нозе и еден чаршав преку нозе.. значи глеткатаа, можам да замислам како сме изгледале
Како може бе стварно некој тоа да го специјализира? 10 години да се убиеш од учење за таква гнасна работа ... Не знам стварно им се чудам на паметот .....