Абе женче па мора да видат какво е крварењето ваљда, мора проверка. Инаку гнасно Во Ремедика секој ден гледаа, докторот стои , сестрата шири нозе У Систина исто е?
Нели проверуваат за крварење дали се намалува? Гнасно ама преубаво кога ке помогнеш да се роди бебе - живот.
Јас кога му кажувам на мм дека кога ќе се породам докторите ќе ми кажале шири нози да те видеме и дека мене би ми било срам тој ми вика да бе на докторо до твојта п.... му е дојдено
Да си седнат гинеколозите на пијачка после работа, да си зборат се што виделе дента, баш би ме интересирало да слушам.
Не. Само матка дали се враќа назад. Притискаат на стомак. А тоа боли како ништо на светот. Не го даваме
Да ви кажам дека ми помина чешањето на стомакот од Еуцерин маслото, а само неколку дена се мачкам и многу убаво мириса. Читам дека може и на бебе да се мачка, само масла се во состав, на поголемко бебе би пробала после капење.
Абе нас можда не ни иде, ама дај не го млатете муабетов без врска. И за личности и за се, има групи у форумов за хејтање или ако нема нека се направи некоја па таму нека се хејта. И ја сум по природа мрсомуд, ама не кај што не е место посебно не за личности и лични избори.
Вие добри сте, ако е така, мене со палец ми вртеше во папок Адамова, Господ во пижами го видов. Не ме болеше првото станување толку. И ми рече Добро де, не те стискам толку не викај.
Ауу такво нешто не памтам Мене најстрашно после царски ми беше првото одење во вц дома, мислев итна да викам ќе се снабдам со чепчиња сега и за дома, ако смее.
Колку време се пијат овие Дабростон? Ми рече по 3 на ден, само не прашав колку дена. Да ги земам до прегледот нареден, 9 дена?
Јас до 7 ми месец пиев. До 12 та недела по две, после тоа по едно. Да пиј ги, до следен преглед обавезно.