Мене пример ми е срам (да срам) да го прашам колку ми е цервикс? Протоците како се? Испаѓа дека го потсетувам шо да ми прегледа. Знај тој повеќе од мене што да гледа не треба јас ко форумџика на годината да му кажам пошто е ту мач безврска .... Да прашам дали можи секс, кои лекови, еве препораки да ти даде за на летен одмор .... Тоа да. Мешање во специјалност нема потреба.
Decojkii druga maka haha, sto ke mu oblakamee na nasite julki bebusi vo ova zestinaa za da gi izvajme od bolnica? Sakam nesto najuboo ama ne znam sto da odberam znam deka od bolnica voobicaeno pustat na sredina na denot bas vo zestini i ne zna sto da mu kupa?
Секако и тоа може да прашаш. Ако ти е мисла барај да провери со вагинално цервикс. Прашај се што интересира, нема глупави прашања.
Исто! Да напоменам и јас едвај останав бремена, ама во докторот имам многу доверба. Шо да е памучно да е и многу тенко, по кратки ракавчиња и босо. Моето во јули голо спиење, имаше 3м, само по пелена и покриено со тетра за да не е скроз голо нели.
Јас сум август, прашав во болницата кај што ќе се пораѓам, строго по куси ми кажаа за во лето и памучно нешто, танко. Јас се решив за обичен ромпер по куси, е сега ќе барам некој со убав принт, да не е најобично.
Јас купив комплет со шорцеви од Ваикики а имам и по долги тенко за секој случај, 2те ке ги спакувам па ќе видам
Јас и земав фустанче Тенко е дури и проѕирно мислам, памучно. Се мислам за чорапки, ама неможам да најдам соодветни а и незнам дали ќе требаат. Башка од болница до дома мене ми е 5 мин
@V.N. од каде фустанчето? Сегде кај што прашав над 3-4 месеци се. А овде гледаше свекрва ми во комплети се што ми слика со чипки се. И ние сме на 5 мин од болницата, со кола за 2 минути дома. @fana од каде комплетчето? Има за женски?
Од втората продавница за деца после сан марко кога одиш кон пикант. За женски какви има да се стопиш И во првата има убави и во она кај чантите има, и во она спроти зара до чешмичката. Дефинитивно секаде поубав изборот е за женски. Општо за алишта не само за комплетчињава.
Мразам што сонувам. Сите желби стравови надежи ги прегледувам ноќе. Не мора! Од 5 сабајле ме буди и се ѕверам во телефон дур не го заборам сонот и да заспијам пак. Сонувате реални, драматични, дури и језиви соништа?