@fana знам каде е, од таму и свекрва ми купила шпикозни и бодиња исти ко твоите од другата тема, само бело и жолто. Ќе морам да одам овие дена да разгледам во живо
Од енци менци. Начекав некоја карамел колекција на 50% Едноставно ама мене ми се допаѓа. Од 0-3 месеци пишува
Јас какво комплетче му купив не можам да му се изнагледам. Фустанче, лента за на глава, за на нога чевличиња, боди и хулахопчиња. Вакви модели мислам и @V.N. баш сакаше
Зошто мора пакет да е? Мене ниту еден не ми беше убав. Поделени се за машки нежно сино за женски нежно розе.
Ставаат. И во споредба со тие болки од претходно, шиењето е песна. Јас додека ме шиеја со мм зборрв на телефон, му кажував дека сум се породила. Така да за мене шиењето беше песна, а и јас се плашев од тоа многу. Рачунај мнооогу ме шиеја, и сечена бев и испукав плус.
Не мора апсолутно. Само што тие работи од кутијата се памучни баш наменети за новородени и долго ќе можеш да го користиш особено прекривката. Новороденчињата не се кукли за дотерување нели? Има време за тоа
@MilaSs12 вакви исти и слични гледав, на страните наши што порачуваат за над 4-6 месеци се сите. Овие од кај се? @Erika.greeneyes од каде фустанчето? Сите ве прашав ама планирам да носам две работи, и за многу жешко и за ако се погоди поладно тој период. Еден комплет со се сигурно ќе земам, за малиот најискористени ми беа тие дводелни комплетчиња, плус памучно е ќебенцето внатре, ќе се искористи наесен секако. @Freckles. да, таман е за август.
Мешиња, Ви се има ли случено на некоја од вас да снемува воздух и да чувствува гушење? Втора бременост ми е, со првата немав никаков проблем а сега во 34та недела почнав да ги чувствувам симптомите . Дали е анксиозност во прашање или е нормално за овој период од бременоста? И дали симптомите исчезнуваат после породување? Извинете на долгиот пост, ама ужасно чувство е особено кога е вакво времето надвор