Пап ми зема па за фустан ке се мислам. Се пораѓав во јули со малку надминат термин, само фустани ме собираа.
@JuLleE да со хеланки ми е жешко, а пантолони не ме берат веќе, не ми се купува труднички во жешково, само во фустани сум.
Ако е само ехо не носам фустани за да не лежам по гаќи со кренат фустан. Ако одам за брисеви/пап фустан ми е по практично
За брисеви кога одев дигнав фустанот само и на ехо ме гледаше тогаш, фустанот го дигнав и легнав. Сега кога ќе почнам на цтг да одам се мислам дали во фустан да одам во друго не ме ни собира. А за пораѓај може во фустан?
Ako ti se bradavicite skoro ramni so areolata ili vovleceni navnatre, togas imas ramni ili.vovleceni. Ima nekoi bradavicite.im.se.od santim pa nagore izvleceni. Ako ne si videla tugji zenski gradi na izvolte, nema da znaes da razlikuvas. Primer jas ne ni znaev deka.postoi takvo nesto ko ramni, vovleceni itn.
Незнам за тоа да ти помогнам. Побарај на гугл нешто за inverted nipples. Јас само со големината имав проблем и добро што на време открив и си купив тогаш соодветна инка. Стварно многу влијае соодветна големина на одмолзувањето.
За фустанот, @JuLleE а на пример ако е со ластик па само да го спуштиш под стомак? Ако правиш ехо, ако е вагинален преглед, неам појма, ние многу му ја тупиме, ним гајле им е.
Леле @JuLleE и јас за ова се мислев ,сега во сабота сум на ехо. Дали да одам и да го кренам фустанот само
Јас само на првиот преглед бев во фармерки а сега одам секогаш во фустан и многу ми е убаво и лесно бидејки неможам многу да се наведнувам вака само дигнам фустан и готово