Од трудничка психоза ова ми е последно. Земав ќе го мерам стомакот колку ми расте… и денес беше 2цм помал од прошла недела. И шта ќемо сад?
@fana Не дека до сега не сме имале болки ама не се замаравме ај рачунаш далеку си од термин. Може и сега се тоа е нормално ама пусти страв од предвремен пораѓај викам рано му е до сега седеше нека поседи до безбедна зона.
Ау не го перцепирај тоа. И јас истрипав дека ете идам често во тоалет и пораѓајот почнува... а тоа уствари си е од хормони, плус дека примам и утрогестан тоа влијае на столицата. Така сум уште пред скоро 3 недели па еве ме уште не се породив
Три деца имам родено, карлица не ми мереле. Ми стаса апаратчево пред некој ден, сега слушаме срценцето навечер и си се радуваме
И мене месец дена пред пораѓај ме фати дијареа и од тогаш си седев со торбицата спремна за секој случај . На крај па 2-3 дена пред порагај запек ме фати
Мене вчера ми рекоа дека многу ми бил голем стомакот, да не испаднело на крај близнаци дека носам Ама и некако како доле да ми е стомаков...
Мене во првата бременост ми беше многу доле стомакот, буквално си го држев на крај да не ми падне Водењак ми пукна точно на полни 40 недели