Ова мене ми е многу иритантно, кога ќе се видам со некој подолго шо се немаме видено и обично реакциите им се “ооооо машалаа” и ова ме вади од такт и така се чуствувам како тенк уште па некој и кога ќе ми потврди Инаку незнам шо ми е од кога сум влезена во 8ми и дека работам од дома претежно дома сум, под клима и вечер кога ќе подзалади сакам да излезам да прошетам, се чуствувам како да имам сила незнам колку да испешачам и обично излегувам да прошетам и ме заболува стомак долу ниско, имам чуство како бебуш да се фаќа за јајаникот кај шо беше или незнам како да пика некое раче накај лев препон и морам одма да си приседнам и да се враќам дома…
105 cm. 34+3. Знаете дека на нашите мајки вака им ја следеле бременоста? Метрото, вагата и тоа е. Цтг ко ќе те фатат болки
Мхм. И срцето со инка го слушале. Инаку у Канада и УСА уште вака следат нормални бремености. Ехо и цтг ако си со ризична.
Арно што не рековте бутките да ги мериме право пропорционално се ширам и таму со стомакот. Инаку мене некогаш ми е помал, некогаш поголем стомакот. Да измерам насабајле сигурно со многу се разликува. Ич не ми е веродостојно мерењето некако.
Чоек... Нормално е најголем стомак да имаш пошто твојот стомак мора да оди нанапред за да направи место за бебе. Јас 175 сум висока има хоризонтално и вертикално повеќе простор да исполни па дури после да тера нанапред.
Kaj mene stranicno e pojke pozicionirano I neam golem stomak na napred za razlika od drugive sto gi imam gledano trudnici shiri stomakov povekje od kolku na napred I mnogu ljuge mi rekoja ne si mnogu golema a ginekologot mi rece po siroka karlica deka imam mozi zatoa..
Ахаххахахаха абре одлепенки сте скроз. Темата да биде: труднички психози Стварно бе на западон така следат бременост?? Ушчомее, убо шо не сум тамошна, ќе си се преселев во златна македоња. Е вака ко мој доктор, секој мерак да ми го исполни. -Сакаш порано да дојдиш? Дојди порано. Но проблемо.
Јас си го пишувам во notes секоа недела понапредна немам до 29 сум сега стигната, па Вторник мерење, и тоа се во ист саат одма после клексан Иначе мерам над спољери кај папокот зошто тука ми е напрчен стомакот Си видела ваква психоза како мене ?