Kazi recepta za vtoroto da mi ispadnit masko i da zavrsa haha, son mi e od mala da ima edno masko edno zenkso
Исто и јас , девојче носам некако поубаво во живот не сум се чуствувала Ниту коса ми се мрси , ниту влакна ми растат ,лицето џам, нокти цврсти А и мене ми викаа демек девојче ако носиш "огрдуваш " не буквално нели
Еве ви рецепт, женско пред овулација, машко после. За машко почнете од денот на овулација, за женските немајте секс на денот. Причина, машките сперматозоиди се помрзливи и не може толку долго да опстојат, затоа мора веднаш по овулација. Женските опстануваат повеќе и подобро е пред. Вака имам читано, вака правевме, за синко сум и сигурна оти од еден ризичен однос се фати. Исто и за момата, ама за нејзе два месеци пробувавме.
Сега за второ ќе ми направиш беља да следам овулација , со ова не мерев ништо имавме среќа од прв обид да биде.
Да ти го пратам маж ми, 3 машки по ред, све убави деца, јас за секс нејкам да чујам у блиска иднина, а за бременост па ич Се шалам немој да се лутите одма
И мене вака ми има кажано едена докторка. Она обично многу е радознала за вакви работи. За првото рано ми погоди пол. За ова сега на шала во 8+ недела ми кажа дека по брзината на срцебиењето и асоцира на девојче. Ќе видиме дали и се точни прогнозите овој пат за две-три недели нифти кога ќе направам
Кога се прашува за 9ти месец на тоа се мисли обично. Со серклаж е, претпоставувам сака да знае кога њ бњзбедна зона.
И јас вака мислам. Мм е роден во 36+1 ден, го рачунале ко во 9ти роден. @Joraa мислам и инекции за зреење имаш примено, така да бебето е супер развиено, размрдувај се по малку, спремај си работи, алишта, опушти се. Супер издржавте со серклажот, се плашеше дали 32ра недела ќе стигнеш прво.
и 36та да се породиме не е страшно веќе. Нормално подобро е барем до 37ма да се издржи али и ова е ок.
Drugarka mi vo 36+1 se porodi pred 3 godini go racunaja kako pred vreme no rodeno po dokumenti potocno kako osmace. Posle 37+0 najubavo e za poragaj.
Еве кај мене се погоди, ама јас сум со нормален циклус, точен, и овулација исто. Следев, да бидам искрена. Првото сакав машко, второ женско. И бидна, колку е точно, не знам. Чекајте сега, ако се породам во 36 та, дали тоа ќе значи предвремено? Јас денес сум 35 плус 1.
Не. 36+ плус си е деветти месец. Се знае што е предвремено и се знае кога е 9ти месец - безбедна зона.
Јас од наредна сабота сум во 9 ти, така? 36 ќе сум и сум безбедна зона? Мене од тогаш и породилното ми го сметаат.