Да да, и кај мене ги има од предходно али денес некако поинтензивно ги осеќав... Ти апла ситно броиш, веќе секој ден на цтг треба... Баш вчера зборам со една другарка, ми вика дека она цел 9ти имала болки и све мислела се пораѓа а баш денот кога се породила не чуствувала нешто посебно, имала конттакции на цтг и 6 прсти отворена... Така да не се знае кај никој...
Abe zenski nema nesto najava od vladava za merki za trudnicive poradi visoki temepraturi da bidat oslobodeni od rabota, Lani ovoj period mislam deka imase
Девојки хелп. Ја знаете мојата историја на анксиозност и депресија,ама ова бо последни две недели не е нормално. Плачам ко луда,од дното на душата,анксиозни сум ,најмногу плачам коа ке ми дојде мисла што ако нешто лошо им се случи на моите и тогаш буквално можам да се удавам во плачење и тага...ве молам помош...што можам да пијам на природна база...апчиња нешо? На 12ти сум на психијатар ама до тогаш да знам..
@nikolovskaaa1 браво мама, живо и здраво и кај тебе, во љубов да расте. Фала ви на сите Се читаме во бебешките теми. Совет плус, не си ги касапите матките ради желба. Ризиците понатака се поголеми, јас и мое бебе последен воз фативме вчера пред исходот да биде не толку среќен. Стиснете заби и одете природно. Дајте му шанса на телото да го направи она за кое е создадено. Поздрав и со лесно на сите.