Обични, памучни, што си имам, така? А за кој бараат со мрежа, гледам овде пишува и мрежести, а јас не носев во Мк.
Прееска влагам во сити мол и носам маска ама платнена само таква имав дома. Влегувам во зегин да купам маски за еднократна употреба ми вика немаме Ништо останав со платнена, ама како одам гледам никој никаква не носи и уште така зачудено ме гледаат. Ко ме фати нервоза уште толку за 10 мин бев надвор
Мрежести воопшто не мора. Јас во болница не носев никакви, ставав по 2-3 влошки со нозе стегав за до веце, инаку не станував. Не можев да станам а не гаќи да облекувам. Не се ни избањав. Искрено. Дома носев еднаш два пати и така останаа. Памучни високи земи си.
@fana од кревет на кревет. Се топам. Или сум жедна, или сум гладна...после па киселина ме фаќа и така во круг. 10 чекори па одмор.
Појма немам за што се користат со мрежа. Еве и да ми речат од болница треба такви јас не ни знам од каде да купам. Не знам која функција ја имаат. Од интензивна одкако ме однесоа во соба цело време носев бабски памучни обични гаќи со ластик над рана. Така ќе е исега.
Не ти ги бара никој. Имаш по дм такви, ама ти се џабе фрлени пари, само тие денови во болница по еднаш ќе ги облечеш. Носи си памучни гаќи, малку повисочки и не се замарај.
Мене во болница само ми даваа такви, за да ја држат влошката. За дома купив ама попрактично ми беше со обични памучни.
Да си одиш секако и раат да си бидеш Јас уште од четврта недела идам, првиот пат не и кажав на депилаторката зошто и заборавав дека сум у друго стање, после тоа и кажав на жената и толку е внимателна со мене од кога и кажав и никогаш не дозволи да се свртам на стомак колку и да се вртев јас дури беше порано, односно после од кога ќе искочи стомачето секако не може А секако ќе си бараш со чист восок да те депилира, на јака температура се топи па и чист секско немаш гајле
Обично доколку фамилијарно има историја за болести поврзани со згрутчување на крвта, доколку бебето не е соодветно на неделите, протоци отежнати, тогаш даваат упат. Мада сега даваат на сите од претпазливост, мислам дека тој тренд стана популарен со ковидот, зошто баш тогаш беа во пораст овие состојби, згрутчувања на крв итн.
40+2 sum. Nemam kontrakcii otvorena sum 1 prst. Kontrola ctg pravam sekoj 2 dena... I nasekoe mi kazuvaat deka bebevo mi e uspano? Citav guglav pred odenje na ctg pijam kafe I obavezno blago jadam ama site ctg se mirni nema kontrakcii za poragaj I bebeto uspano na sekoe ctg a 40+ 2 sum... Dali e normalno toa dali ima potreba da se grizam?