Мене во ваикики вчера ме фати нерва од хаос посебно кај бебешките. Планирам деновиве до рамстор ваикики ако успеам и таман таму мислам дека се наоѓа и Disny Macedonia. Ако грешам да ме оправи некој
Нема некои знаци ама можеш од матичен да земеш упат. Ништо не го кошта да ти искуца еден упат и да ди бидеш со мирна глава
Dobro be devojki dali e normalno ogromni strii i tamu dolu da se naprat ili samo mene mi se slucuvat ovie raboti… imam ogromni cerveni lini niz stomakot koi pecat mnoguu osobeno na dolniot del od stomakot i deneska gledam isto ogromni cerveni strii i vo intimata lelee uzass mi se placit
Jas ne objavuvav sliki megutoa se slikavme so soprugot , si napravive fotosesija za uspomen , i onaka cela brwmenost ja pominav doma vo pizami so fatena kosa gore bev non stop Sakav ete da si imam uspomen so stomak za vo idnina , a i slikite izlegoa mn dobri
Еве сум, ниту една стрија не сум имала цел живот сега пола стомак надоле, препони и имтима сето со црвени големи стрии ми е. Болат, печат, чешаат УЖАС.
Јас па цела бременост го криев стомакот, сега со жештиниве немам избор за облека и ми се гледа да беше зима мислам дека дури тогаш ќе беше изненадување ипол. А многу ми е убаво кога ќе гледам трудници како си уживаат си споделуваат се
Како сте денес? Цел ден во кревет го поминав, лежам. Имам гадење и нагони ми доаѓаат. Еве свекрва ми што готви јас готова цревава да ги истурам од мирисот. Се сокрив во др соба. Сум го заборавила ова чувство како ми беше 4месеци на почетокот тешко. Нешто и главава ми е терсене, може да е притисокот. Ај доста беше жалење, сама ќе се испратам.
Денес после две недели болки и не спиење, станав наспана, среќна и без болки. Дури и станав си средив сѐ, викам синко знам дека ме зезаш ќе тераш ти до 38ма и јаче, ми праиш стрес уште не роден
Имам предходно две неуспешни бремености, некако патот до бебе ми беше недостижен и уште мислам дека нема да успеам. Исплашена сум од тогаш и никако не можам да се опуштам иако за неколку дена ќе влезам во 9ти и цела бременост ми е без проблем, се си мислам дека на пораѓај нешто ќе се искомплицира
Уживај мајче со мешко, ич да не го кријаш. Мене ми е 6та бременост, до три месеци не кажував само блиските знаеа. Сега и онака неможам да го скријам голем е мешко, криеле или не како ни е пишано од Господ така. Само позитивна мисла
Потсвесно сум сигурна дека се ќе е во ред но ете нешто посилно е од мене, ај уште некоја недела и ептен ќе се опуштам
I jas mislev sto kako pa pomina Utre pravime eden mesec jas vekje i zaboraviv na poragajot , taka da uzivaj