Исто и синоќа и денес денот со лошење го почнав, ваљда жешкото и склетот го прави своето Денес и три карга ми стигнаа со нарачки па морав јас да се симнувам да ги пречекувам и грижа на совест што да кажам и мислам стомак ме боли од мислачка, дека ми е кажано уште повеќе се пазам и сега не станувам.
И јас сакав на uriage да ја земам , од каде ја зема и што зема , ја појма немам ни што ми треба некако се така лабаво додека не мј дојде јајцето на газ
Грешка. Проверив, 690 ми биле димерите од граница 500, во полн ек на зараза. Ама до утре имам време да се одлучам дали ќе ги вметнам. Фала ви, не замарам веќе со димери.
Да, Есва е негде одма карши новото Вајкики. И Тритекс погледни, најавија колекција неутрална со панди.
Девојки закажав за вадење прамени,балајаж нешо ке праам и бланш ке става . Фризерката рече нема проблем. Ваше искуство ....?
И мене ме боли, некогаш па кога го чешам и како под анестезија го осеќам ама од страните или долу, баш горе не..
@Bebetoo долу е бебето? Кај мене беше многу горе, мислев од то е болката дека удира високо, ама од вчера е пониско и пак ме боли.
Не, баш многу високо го носам едново ребро ми е скапано што ми заглавува бебето горе… јас пак мислев така е осетлив во бременост, ме боли и малку кога ќе се чукнам и кога ќе се допрам погрубо одкако ми се оформи како топка..
@Bebetoo Исто, сега во вратата се чукнав ми се стемни може е нормално, не памтам со првото ваква болка да сум имала.
Јас имав такви болки во првата бременост. Многу силни болки на целата линија под градите. Малиот беше со газот долу, ама нозете му беа исправено нагоре и буквално под ребра ми влагаше.
Мислам дека има во сите продавници за долна облека Lisca, Oysho, Intimissimi, Women'secret. Прошетај и разгледај си кај ќе ти бидат најудобни и секако со добра цена.
Мене ми дозволи доктор. Ама не ми помага. Еден хемороид имам, страашно ме боли. Ставив флогоцид маст случајно реков да пробам, еве ја снема болката. Пукнав овие неколку дена. За стомак не кријам, објавувам. Со ќере повеќе имав време нон стоп се сликав. Со ова помалку, дека по дома често сум ко поплава да ме удрила. Господова работа, ако треба нешто лошо да бидне секако ќе бидне,објавувале,не објавувале слики. Имав еден лош пример со моја блиска другарка од кај што живеев. Нема да споделам тука, сепак сме бремени сите, ама од тогаш си реков , се е во Господови раце, не верувам во луѓе, уроци или не знам што за да кријам.
Мене да ме прашаш не треба. Јас се самоиницијативно правев, колку повеќе испитував толку повеќе се заглавував сама, ај и ова ај и она. Доколку нема потреба ич не испитувај. Ако се е ок фамилијарно и не примаш терапија нема потреба а и 7 ма недела е мн рано. Ти си знаеш, јас вака мислам.