Што има чудно у овој 8 Мојот беше пониско имплантиран, ставав три недели вагиналети утрогестан се беше после ок не се грижи
А на ехо се гледа, мислам ти можеш да забележиш? Јас ја најдов сликичката од минатата бременост. Јас гледам дека е во горниот дел од сличето поставено ембриончето. Споредив сега со оваа бременост, ова ембрионче е некаде по мое око на средина. Па сега не знам дали сликите се точни по мене, мислам дали добро ги толкувам или пак станува збор за различен агол. А пак докторов не ми спомна. Ете за да ставам пример ко тебе. А можда и си поќуте пошо знае дека паничарка сум.
Ne go vidov ubavo, znam deka e poveke na leva strana, Dr mi rece deka malku e ponisko implantirano, sakam povejke da odmaras, koga si doma da lezis povejke, so dabroston da prodolzam i toa. Megutoa ne mi naglasi deka e nesto strasno i strogo lezenje. Ja denes bezpotrebno, za na gosti si patuvav 40km i utre za nazad uste tolku i nekako si imam griza na sovest. Ne bitrebalo tolku pat da napravi problem..?
Избегни го жешково и шоферот повнимателно на дупки и мислам дека не би имала проблем. Со лесно по пат ❤️
Сличе имаш од ехото? Мене ми рече уште малце исцедок ко имав, да се одмарам да не работам по дома, ама не стриктно да лежам. Исто како тебе, нема потреба од лежење. Дабростон ми ги прекина. Не би требало да има проблем од патот, ако добро се чувствуваш, не е голем пат. Можеш и малку да подлегнеш на седиште, да си полабава.
Јас пред 7 дена патував 800км напред и пред 2 дена 800км назад. По пат поминав убаво со чести паузи на секои 2 сати. 30 недела сум со уредна бременост.
И јас имам слушано дека бричат на суво па затоа и реков на мојава козметичарка дека кога ќе ме фатат болки прво кај неа ќе отидам преку ред да ме скубне па во болница
Nemam slika od eho, mi nema dadeno, a i nemam pobarano, zdravje naredno. Jas dobro se cuvstvuvav i po pat i sega ama neznam otkako mi kaza Dr za toa ponisko e implantirano i za se poveke mi e misla. Predhodno bev poopushtena. Do dusha i dokaj maticniot koga odam na kontrola imam skoro tolku pat, pa mora da go pominuvam.
Мене ме поминаа на стомак. Не се сеќавам на суво ли беше ама штом сите велите на суво и мене ме бричеле на суво. Да ми каже некоја зошто е страшно да е на суво?
Изгледа добра сум. Една голема грутка ме мачи, се отепав од масирање. Мислам дека зелката заврши најмногу работа. Пијам панцеф од страв, се измолзувам после секој подој ,така ми рече гинекологот да не останува млекце….
Krv so kafeavo izmeshano kako pred menstruacija koga dobivame ne e jak naednas mi protece sega gledam uste imam na brisenje a bolki imam kako pred da dobijam ne se jaki izdrzlivi se