Секоја чест што си издржала цела година да се молзеш. Два пати ставив пумпа на града и едвај издржав.
Девојки тие што сте се пораѓале претходно - дали сте носеле појас за стомакот? За побрзо да се врати првобитната големина, поддршка на матката, грбот и абдоменалните мускули после пораѓај итн. Не знам дали има ефект, гледам по интернетов некои носат па викам да ве прашам
Појас не, ама откако ми се смири раната носев мидер, некое време, после носев високи бициклистички под суќна, фустан, или само со маичка така, да ме држи на место. Стомакот не ми се собра бидејќи си имав стомак и претходно.
Генетски си е тоа. Ко и стриите. Ништо не носев јас а стомакот и струкот ми се вратија ко пред да родам. Стрии не ми се појавија а не мачкав нешто особено. Сега ќе видиме за второто. 35+ сум немам стрии.
Ми се пријадоа Да купам од негде готови има да ги испржам само или како? Од ланџ бар ми е страв да купам ради вирусиве шо се летно време.
Земи пумпа за извлекување на брадавици од Дм, 500 ден е на Ланишол. Ми ја советуваа мене бидејќи левава ми е скроз рамна и мала.
Јас би ти рекла да не се замараш да се оптеретуваш, ќе си каже доктор што треба. Само најди си добар доктор во кој ќе имаш доверба и толку.
Му верувам кај овој шо одам. Приватно. Детален, коректен, педантно е, претходна бременост исто кај него. Ако требаше нешто, сигурно ќе ми спомнеше.
Мене ми се деси ова на Гак минатата недела... Јас од пораѓај у соба во 4 и пол отидов, а од сабајлето од 8 не бев пиена ништо. Имав 2 шишиња вода со мене ама одма ги испив плус стоплени беа. Во 6 ми донесоа моите сокчиња и вода и јас чекај чекај никогаш не стигна до мене кесата. Утредента маж ми донесе нова кеса и кога прашал кај е таа од вчера никој појма немал, после мораше дрско да свика за да ми ја донесат одма зошто дехидрирав и пекол беше во собите... Си викам и за една кеса да ти донесат треба човек да подмитува
Mnogu e rano za da se vide, moze placentata da e podolu zakacena ali vo 7 nedela e mnogu rano da se kaze bilo sto. Ne misli voopsto na toa ,bebe ke rasti matka ke rasti ke se kreva nagore… Probav da ti pisam poraka ama nemoze
Оф душа трудничка Јас регулар сум многу пострвна него сега во бременост, па би ти рекла прати некој во стокомак да ти земе од помфритот на Bart's бело со плаво опаковка и кечап хајнц во кој ќе ставиш малце буковец. СОВРШЕНСТВО!