Од твоја уста во Божји уши Сакам сега да си легнам и за 2 недели ко ќе бидам 37+ да се разбудам. Ова крајов убива мислам. Башка дома сум и ич не се движам, а станам да мрднам малце се ме боли и се трипам
Минатата недела бев на боледување само инаку одам редовно на работа. Луѓе.... полудев начисто. Се нешто ме болеше, кичмата, стомакот па бројам контракции па ќе одам на преглед, па ми помина не нема да одам на преглед, па гуглав за инекции за зреење ... Додека не почнав на работа се пореметив психа ме уби....
Со анестезија. Јас многу конци имав, ама не осеќав апсолутно ништо додека ме шијат.. само осеќаш дека те допира.
А замисли ме мене од нова година сум дома. Знаеш колку пати до сега се породив, прележав 300 глупости и ред други работи? Од болница во бардовци ќе ме однесат мене осеќам
Kaj poveketo se normalni. Jas gi imav mnogu poizrazeno na pocetok, mislev ke dobijam, zatoa i ne napraviv odma test. So magnezium i so tek na vreme mi se reguliraa i namalija skroz. Sega me boli od levo nisko dolu po nekogas, i toa e, po nesto mora da boli, da stega, da kloca vo mozok, od pocetok do kraj.Samo kaj site ubav kraj da ima.
Ех...тек 30 недела, од јануари на патолошка, дома а сега ме ставија на тотално мирување...не знам како ќе се издржи (си велам бар 5 недели), на кој начин...денови бројам, но ептен далеку ми се чинат тие 5-6 недели
Lele i jas sum od Januari mesec doma operacija imav cevo vreme lezenje posle inv pak lezenje radi operacijata a uste kolku imam veke se seknav doma samo lezenje lezenje
@Eli23 со лесно мила, се ќе си биде во ред. Што ти значи мајчински инстинкт, читајќи те стварно мислев дека е урина.
Како во куќен притвор се осеќам Па остај друго ко ќе се роди здравје боже пак дома и така сега досадно вишак на време, тогаш мањак на време и така
Паники кој не го фаќа, јас мислам скренав овие две недели. А спуштен стомак се гледа во огледало. Без паники, се примеќа се. Нема опција за царски пак?
Не да е нервоза, што баш како во куќен притвор, лежење пола година . Станување само до тоалет... Сама си се храбрам, као ќе се издржи уште 5 недели во кревет, но како!? Плус си хормоните вријат дополнително...а веќе и треба шопинг за бебе да се прави... Ама ви се изнаплакав со маките...