Istata sum i jas, vo momentot koga ke mi tekne na nesto ako ne go zemam posle ne mi se jade, i jas ne sum mnogu po blagoto ama sepak i toa mi se prijaduva. Pivce kradam od kaj soprugot i ja po nekoja goltka, ama ne mi se pie kako predhodno po edno,dve...
Со лесно да ти е! Ајде изрецитирај сега симптоми, шо ти се јаде, шо ти се гади, шо пол е бебето и така... За алкохол тема? Ај можда ко ќе имам мотивација
Od simptomi samo gadenje od hrana od pocetok navamu, zgolemeni gradi, nesonica.... Pretezno zelbite za hrana mi se momentalni Pocnav i blago da jadam vo momenti ako vidam ili osetam miris (najveke palacinki so krem, marmalad na lepce, cokoladna torta i se taka so slagovi) a prethodno ne jadev blago mnogu mnogu sreka sekerot e ok Hrana sto mi bila omilena sega mi e odvratna, mirisot na sirenje, riba, mandza me odbiva Neam apetit izrazeno, se e svedeno na salati (sopska, zelka, krastavici), ovosje i tolku. Idam do frizider kao mi se jade nesto, ke osetam miris od drugo i mi se odjaduva Za polot verojatno e momce Ti, do koja nedela si? Da ne sme blisku so nedeli
А ти боледувањето го зема за да лежиш дома?? Ја очекував да кажеш дека си отишла во Грчка на боледување, тоа ти си земала боледување за дома
Јас па првите три месеци нон стоп имав гадење и повраќање. Ни па ми се јадеше нешто. А сега како и пред бременост поголем љубител на кисело и солено сум, па еве девојче носам. Така да тоа со полот нема врска. Инаку иако ми завршија мачнините и сега да земам да јадам палачинки ќе повраќам, не знам зошто ми остана тоа. Ваљда после пораѓај ќе се среди, да можам да си јадам палачинки на раат
Те читам и сите останати и си викам дали е можно сите да сме во реални паники и децава да брзаат да излезат. Мирувај и само позитивно, се ќе биде добро @shz со лесно ❤️
Vcera mi padna cepot. Ovie dva dena imam bolki po 1 min menstrualni kako grc pa otpusta neredovni gledam na tel ne se vo isti interval. Sabajle bev na ctg se gledaat ama ne se jaki doktorot mi veli a jas mislam dek ko ke me zdoboli panika me faka nemozam da izdrzam sega a neznam kako ke izdrzam na poragaj. Eve I vecerva istoto ne mozam da spijam polasat pa grc fakja, posle 15 min pa grc pa 5 min pa grc pa 10min grc ne redovni ama mi se placi... Ne mi e uste puknat vodenjak.... Kako ke zaspijam vecerva
Многу слични симптоми имаме. Јас сум на пола од тебе, 7ма недела ехеее назад сум. Со полесно да ти врви уште втората половина.