Добро е, имаше потешка интервенвија а еве 7ми ден си добра веќе... Уживајте сега во најубавиот период
@shz @Eli23 Здрави и живи бебушките Добар ден мешиња, како сте со чешање на стомакот? Умирам од чешање па кога ќе ме разбуди од спиење тоа ми е врв
Мене ме чешаше многу, ми помина со масло за стрии од Еуцерин ко почнав да се мачкам. Пробај со тоа што имаш похидратантно или помрсно, мене од сува кожа изгледа ми беше чешањето, од што е оптегната.
@shz cestitkii mamickii lele ve citam od pocetok i znam deka tuka tuka ni bea datumite i si vika lelee doide i mor vreme, da vinse zdravi i zivi bebuskite da si imate samo ubavi denovi zaedno ❤️❤️
Mene maticniot mi preporaca surutka vo smoothie rece toa pomagalo mnogu za razvoj na bebinja ama jas ednas probav i tolku ke povrakav i zatoa ostanav na apcinjata
Болки не добив воопшто, ниту контракции. Бебето се крена нагоре и крај. Исто ко и првото. Два вагинални прегледи добив со рака. Свртев на сто телефони, за сабајле да ме земат веќе на царски. Бебе е родено во 35+4, ама го рачунаар за доносено и одговара за 37.2800кг, 48 см, аграп оценка10/10 му дадоа. Малце кислород и антибиотик превентивно рекоа. Гушкање уште немаше, ми го покажаа и отидоа. Јас во шок соба некое време, па потоа ќе видиме.