Мене дома седејќи ми пукна водењакот околу 20ч во петокот отидов во болница не бев воопшто отворена ме задржаа, немав болки се до 03ч ама тие беа минимални. Па од 10-11ч ми пуштаа провокации во вена и се породив околу 14ч вчера.
Jane e prekrasen doktor napraiv cerklaz Kaj nego i so 20 mm cerviks Teram 37 nedela bez problem i kaj sto sum bila na pregledi vikat alal da mu e za rabotata i kako covek e mnogu dobar. No jas imam praeno histeroskopia ( secenje na septum) i koga bev pred edna nedela mi rece deka so toa tesko se poragala prirodno deka mora carski a mene toa do sega nikoj mi go nemat receno i sakav samo za vtoro mislenje sa odam samo zaradi ova i ako i tamu mi vikat deka morat carski obavezno kaj Jane ke oda pak
Pa spored moe mislenje, ne mora da e taka, no smetam deka najdobro bi kazal za sutuacijata doktorot sto pravel histeroskopija Kako i da e, slusni si i mislenje vo Chair ima i tamu strucni doktori. Kaj koj imas zakazano vo Chair?
А и да ти кажат можеш природно, би раѓала во Чаир? Јас пример кога му спомнав на докторот за опција природно, ми рече нема шанси и му верувам ж, оставам на него...
Честитки на сите мами. Да се живи и здрави и да ви растат големи бебенцата Се испраќаме полека едни со други