@Joraa и јас имам две хистероскопии и така ми кажа др. во ремедика што ме пораѓаше , јас му верував, други доктори отпосле ми рекоа дека немало врска тоа со царски. Инаку имав две хистероскопии една по друга јас. @barba12 честитки
Женскии имате ли болки во плешки позади и напред под гради? Денес цел ден имам такви болки од десната страна пред малку пешачев и искрено додека пешачев немав болки а сега кога легнувам пак имам.. кажувајте лек оти не се издржува
Девојки да прашам влегувам во 32 недела. Осекам долу како притисок за мочање. Немам болки немам ништо туку само притисок. Матичниот не ми е тука. Замената не сака да прегледува, бев на приватно се си е во ред. Само овој притисок денес ме буни малку.
И јас денес имам многу болки позади. Не знам точно дека како на повеќе места се шири болката. На долниот дел од грбот е и лево и десно, во средина не. Мм ме мачкаше неколку пати со лута маст и по мачкањето ми се смирува малку. Се мислам да не се и бубрезите
Мечиња дали ви се случило кога мрда бебево да осетите потреба за во тоалет. Секое негово движење ме тера во тоалет, мислам нога ќе ми излезе од доле. Ова денес ми се случува прв пат.