Па да нив ги пиев до сега ама во аптека ме замислија дека немале фолна а јас фолна пиев до 4ти ...нез ам сега колку е потребна
Jas gi pijam od pocetok, mi se cini sporeduvav sostav so femibion i ovie mi se podobri imaat i folna, ima efekt i na krvna slika i voopsto. Folna dokolku ti bila preporacana od doktor pij si ja, ili barwm konsultiraj se dali da prodolzis. Ako stanuva zbor za metilifana folna taa mislam se pie do kraj
Дека е нормално, да издржам уште малце Јас си рачунам 38 полна и одма царски ќе ме направи докторот ми вели па нема потреба да се брза толку ако е се во ред нека си поседи ... и така ...
Леле исто бе и мене ми рече. А јас така се си испланирав кога ќе одам, кога ќе си дојдам дома, што како се и он ми вика остај го уште некој ден бебето Сега во петок ќе одам пак ќе се ценкам да видам дали ќе успеам термин барем да договорам
И јас така си рачунам 38ма, а матичната вика ти ќе треба 39та. Ќе видам на преглед во Систина што ќе кажат, ама изгледа дури после 25ти ќе идам.
Во кое студио ја правевте фотосесијата? Ве молам за предлози за студија од кој што сте задоволни за трудничка фотосесија? Сакам и ние да се сликаме, се надевам нема да се породам бо меѓувреме
Дечки ај мислење, да не го тумачам од сабајле. Цела сум фалична у 8ми месец ми се чини одвај чекам да помине. Вчера ме фати во 2 чсот ненормална болка во заб, знам дека е гингивата знам се водам ред, редовни контроли, ама вчера беше не издржливо и испив парацетамол. Дали направив глупост? Ама неможев да издржам сега сум супер ништо не ми е освен бубачкиве во глава
Денеска правев крвна слика со уринокултура. Урината чиста хемоглобин 12,3 железо 13.4 и другите вредности се океј а мислам дека и овие не се лоши. 12 недела сум. Ме загрижи гликозата ми е 5.45 а пред 1м беше 4 точно има ли место за паника. Се препотив кога ја видов Утре ќе одам на прв скрининг и приска а четврток кај матичен ќе правам брисеви. Вечерва неверувам око дека ќе склопам навистина сум превозбудена
Не. @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr внимавај на исхраната неколку дена и повтори ја анализата за шеќер во истата лабораторија со крв од вена.
Па добро бе нели сите викаат ко ќе влезеш во 9 месец веќе секој ден можеш да се породиш, како демек бебе е зрело и дрн дрн дрн. Еве мене термин ни е 11.08, денес сме 11.07 значи влагам во 9 месец и да не се стресувам многу што сум 35+ или што веќе аман?
Кога не внимавав, шеќер на гладно ми беше околу 5, изминатиов месец внимавав, ете земав резултатите и 6.2. епа не знам