Не е рано. Јас ако начекав нешто си зимав. Не идев специјално на шопинг али ако видам нешто што ми се свиѓа обавезно си купував.
Значи стварно се нервирам. Бебево цел ден растур прави во стомак, ме руши веќе. А кога и да легнам за цтг, право бубаче е успано. Бев на цтг и успано беше. Ми рекоја да одам пак подоцна. Кока кола, благо јадам цел ден е активна а на цтг како за инат мирна.
Ќе се задавев Царски ќе бидам, така да ноември само во мислите ќе ми остане уште долго. Тие што се за природно ...
Хаха да, ист термин, да не ги мачиме да пресметуваат Кој доктор избра за породување? @Erika.greeneyes зашто е битно бебе да е активно на цтг уствари?
Кога ти помина? Инаку! Дали и вие имате сува уста? Пијам вода, ама знаете она како барутче во уста, ко ништо да не ме освежува. Шо да напрам, да не ми е вака штуро
Иста сум и јас веќе 4 ден ама така ми само сабајле потоа ми подпоминува се јавив на матичниот рече може цефаликсин антибиотик викам не ми е за антибиотик вика епа тогаш парацетемол за да не качиш температура и септолете сега нз која недела си ти ама за мене кажа дека може
Јас пиев фемибион 2 па потоа како не можев да ги најдам во ниедна аптека еден месец сменив на премама дуо и сега тие ги користам немам забележано разлика исто ми е и од двете
27ма. Му се чудам на паметот антибиотик по телефон... Мислев некој природен лек, нешто спреј што ке ми помогне.. Фала ти
Мој совет чисто провери црп, ако е високо земи антибиотик за да не се мачиш. Инаку јас бев талва минатата недела ми дозволија септолете, и правев гаргара со прополис но сепак само амоксиклав ме спаси и од носот и од грлото.
За царски пресметаа кога ќе имам полна 38,всушност кога баш на апликацијата ќе ми покаже 38 плус 2. Значи мора 37 да биде со плус 6, да се брои 38 плус 2. Претходно не може. Јас сакав заради докторот што ќе ми оди на одмор и не ми дозволи. До 38 сметаат дека бебето подобро да е внатре.
Матичниот ми е супер правев крвна слика му ја пратив и за тоа ми препорача антибиотик преку тел но јас мисла дека нема потреба и за тоа одбив
Темната Дорина со стевиа што е на акција во Кам дали е добра за г. дијабет? Уствари смееме стевиа? Сама си стварам обврски со тоа смеам ли некоја храна или не... Неам јадено туна од ноември од пусти страв.