Нели царски треба да си? Што им менува дали денес или утре? @GoldenFrida оф мила, ајде брзо да минува, си се исплашила..
@GoldenFrida оф мила, ајде брзо да минува, си се исплашила..[/QUOTE] Скроз паника ама важно се е океј ❤️
Е ајде де, да си поседело детето уште некој ден. Болки видовте на цтг какви иам, пак не сум отворена, ме глеаше вагинално. И сеа утре пак
Боли? @Freckles. Јас имам слушнато дека кога не си отворена или кога си малку не болел толку тој преглед. Дека кога си повеќе отворена повеќе болел. Колку е точно појма неам.
Некни не ме болеше, ама со синко уште го паметам. Некни млада докторка ме провери, со синко бев два прста отворена и ме провери машко. Така да, зависи кој брка. Кај мене беше вака.
Не ме болеше. Т. е тој преглед сабајле од докторката млада ептен непријатен. сеа од Бојаџиев не ни осетив. Мислам и искуството си го праи своето.
Кај мене беше обратно. Кога бев 2 прсти отворена Господ го видов кога ме проверуваше, а кога бев 8 прсти ништо не осетив
И мене сега бојаџиев ме проверуваше вагинално ама не ме болеше. Онака осеќаш ама не е болка повеќе непријатно што знам
Оо кај мене е тешко брис кога зимаат, не пак ова. Стегната сум, многу. Сега и брис ми зедоа и ме проверија. Прво со спеклум виде дали да брка прсти или не.
Првото ми е царски, и голем плод плус ми е оваа бременодт. докторот рече да не ризикуваме. а и еве има контракции, болки иам, отворена не сум ич
И јас имам трауми од спекулум, за последните брисеви не да ме болеше Фланелни пелени што се и зашто се користат?