Мешиња како се справувате со болки во половината? Од ко станав сабајле ме растура половината, ужас невиден. Ни да легнам, ни да станам, ништо не помага. Магнезиум се напив, не помага. 20+4 сум. Send help
Другарки и јас имам деновиве тахикардија и висок пулс над 100,а сите сме тука негде со неделите и имаме слични симптоми,раснат бебињата и ваљда е од нив,повеќе крв пумпа срцето и ваљда енормално тоа што ни се случува Не сме примале сите инекции,така да не е од нив,јас памтам лани дека глава ме болеше кога ги примив, ке видиме сега како ке биде.Исцедок зголемен исто имам и јас,ради топлото е ваљда.
Никакоо и јас цела ноќ со болки во кичма и од сабајле пак, па решив да не лежам цело време да се раздвижам малце па еве подобро е … ако пак ме фатат ќе одам на лекар да ме видат
Јас пред бременост имав папок како дупка. Сега цел ми се испакна нанадвор и ми потемне црн ми е како нечист многу гадно ми изгледа. И линеа негра исто ми се појави.
Исто и мене потполно, ама после пораѓај ќе си дојде се на место. Така ми беше и минатиот пат, дури линијата памтам и потемна ми беше
Знам Ама уживај ако ништо друго барем тоа се враќа на место ко ништо да не било...а за се останато да сме здрави и живи
Аспирин ми даде Симонида ради намален проток. Ова уште пред месец дена . Прееска матичната баш ме успаничи луѓе .. али веројатно е носот крвта....него дека плукав и се уплашив Дали има денови кога едноставно не се осекате трудни? Зашо така? Денес заборајв дека сум трудна...ништо не осекам.....валда нормално е
Да не спиеш лошо? Поглавувај се со перница, ставај една меѓу колената и менувај страна на секое будење.
Како и да е не го прекинувај аспиринот без консултација со гинекологот. Кај тебе имало и добра причина за тоа. А за тоа што си исплукала, слеано е од нос, еднаш само се случило од сабајле. Не се секирај буквално и јас утрово исплукав али еве од тогаш ништо. Кога си на контрола кај Симонида и која недела си?
Мене ми се испакна, плус гратис си добив некој кожен израсток на него, што ми иде да го откорнам. Цело тело ми е гадно и одвратно, ни да се избричам не можам, не си ја гледам од стомакот.
@Alexandrite со огледалце само. Мене тоа ми е полесно од педикир. Баш денес земав некоја подплга турпија па ќе видам ќе стигнам ли до стапалата
Zeni , Vie sto ste 34 i plus ... dali imate bolki vo vagina ??? Kako sechenje , tegnenje ??? I vo zadnik od vreme na vreme imam i krstot/ kichmata me sechat ??? Normalno li e ??? Osekam i dolen del na stomak kako se tegne otpoveke ??? Dali e ova spushtanje na bebeto nadolu , zoshto dosega okolu papok beshe napikano karlichno ...