И јас имам болка во желудникот и страшни киселини, повраќам секој ден поради киселините. Уште од почеток ми е така. Се имам испробано ама ништо не ми делува. Почнав да внимавам што јадам и ми е малку подобро. Пробај намали со пржено, благо и многу зачинета храна и сигурно ќе осетиш разлика.
Те болат ли глуждовите на нозете?Јас сум породена скоро три месеци ,уште како што си пишала сум како пингвин.
Жени, вие во последниве недели, имате ли мака со храна? Абе после 4-5 залака како да немам место и ми се враќа после храната два саати во нос. Си викам којзнае колку ми е стеснет желудников штом едвај можам да каснам и испроцесирам неколку залака. А и топлово лелее што му требаше пак да се враќа
@Eli23 праша од што може да напукне водењакот? Денес знам дека зборевме за исцедоци. Сега кога бев во тоалет на гаќиве имав неколку капки не знам дали беше исцедок или што беше, ми се вртат мисли во глава. Сменив гаќи па ќе следам што ќе се случува.
Значи вчера со болки во половина и од сабајле исто и немав сили да ставам масло на стомакот… од сабајле станувам викам ај на вага да се качам имаше шо и да видам. +18кг сега се туширам да си ставам масло на стомакот, се гледам во огледало стриите се дуплираале па не е можно
Истоооо ми се случи, ме болеше ногата наредните два три дена, како да ми се оптегнува кога одам ама ми помина за 2-3 дена. Пијам и магнезиум директ, може и од тоа да попушти болката.
Дани, за чудо јас сега имам помалку мака од кичмата отколку порано. Сега сум 9 ти и да, ме боли, ама не се ни укочувам. А порано, во помалите месец па едвај и од кревет станував. Да, јас. И 2 кг сум ослабена.
Karajtee me site oti go zasluzuva (. Se opustiv sega se iznasetav i dali nastinka ili korona ne zna sto fativ bitno nosot mi e celiot zatnat skross glavata ke mi pukat i eve sega i usite mi se zatna skros nisto ne slusam samoo kivnam i nekogas po malku i kaslam.. obavezno utre ke pram test za kovid ama vecerva ke poludaam kaj me snajde ova sega na kraj ((
Баш оној ден ме фати кичмата, а толку беше јак болот што мислев ке повратам. Среќа кога седнав ми помина. На моменти ме боли сега како влегов во 20та недела. Сосема нормално. Такви болки чувствував до 12та недела.
Жени има некоја будна? Како да го натерам бебево да спие и да ме остави мене да спијам. Ми се спие ми се плаче, самошто легнав да спијам се активира и еве го сат време не престанало
Јас му викам нека си спие, одмара цел ден само на цтг нека биде активно. Тоа обратно прави, за инает како Шенка е
Исто и моето дури ми плаши како вознемирано стомакот ми го превртува. Само шо заспав ме разбуди со клоци, боксови, скокови и кој знае ли уште какви акробации. А веќе почнуваат да болат, како ќе се трпи до крај