Машала, бебуле големко слатко. Честитки, живи, здрави, насмеани и да расте уште поголемко. @Rtulka честитки и на тебе, да сте живи и здрави
@Rtulka Честитки! @Joraa со лесно и не се секирај. Слушај ги докторите и како ќе кажат дека е најдобро за тебе и бебето така нека биде. Јас ако инсистирав на природно и покрај препораките на докторот си велам што ли ќе беше денес до мене. Истенчен рез на матката плус бебе од 4200???
Баш докторот ми спомна као немало врска тоа, искрено појма немам не сум застаната, еве една недела од тогаш помина во ред сум а можи и фазла сум отворена сега кој знае ќе видам баш сега на 25ти сум пак.
Мојата ја нема веќе во продажба постар модел е, има нова верзија, еве. Ако не ти се брза почекај, многу често е на попуст.
Mamicki, dali vo tekot na bremenosta se imate sooceno so bolka vo grloto i so draznenje koga e suvo mn i koga tera za kaslica? Dali nekoja ima pieno antibiotik? Ili prirodno samo pominalo, dali nesto mozi da mu se sluci na bebusot ili nema gajle sepak e zastiteno?
мислам дека мене ме проверија зошто им кажав дека матичната ми рече дека бебето е спуштено, инаку немаше да ми буричкаат, а проверката не беше нешто страшна со еден прст влезе само рече овде се е затворено
Аууу браво, а јас му барам на мојов точно на 38 да ме породи ми вика не мало ќе биде и на ехо ти го мереа толкаво бебето?
На ехо пред 10 дена го измерија 3600гр, а последново мерење пак кажаа околу 3700 што не ми се веруваше. И оп денес дете спремно за у градинка
Poslusaj maticen, mozebi e vo pravo. Pa povtori brisevi makar i na privatno, da vidis rezultat, ako e vo red nema da ima potreba od antibiotici. Pij si caevi brusnica i uvin I mene mi izleze bakterija na bris, ne piev nisto ja poslusav maticnata, koa povtoriv bris se bese ok
Jas ne ziveam vo Mk,no denes cim mi potvrdija so beta bremenost 141 i so obzir na toa sto imam teroidna slaba,malku seker,sega vremeyo visoki temperaturi i naglo zgolemuvanje na kovid zarazeni za moe iznenaduvacko cudo doktorot odma mi otvori bolovanje do srceva reakcija i mi rece posle srcevata reakcija odma ke mi dade.dokument za.miruvanje i da ne rabotam....