@Rubiii нека е живо и здраво мажета, големо да расте и многу да ве радува! @Ano со лесно нека е, брзо да минува. Утро мешиња, значи само што облеков чиста маица, седнав да јадам и оп - се искапав на белиот дел. Мешково сака да јаде. Не знам што повеќе менувам у тек на ден - гаќи или маици
Updatee , sega drugo se iznasekirav mislam do poragaj vondepresia ke vlezam. Pred 1 nedela Jane e izmeri mojava 2.800 deneska tuka mi vikat 2.300 znam deka nene tocno bas ova ama pa mnoguu razlika e. Sega ne zna na komunda mu veruva
Ниту едно ехо не дава точни резултати за килажа. И дај престани за се нешто се потресуваш. На самиот крај си , бепчеее ќе гушкаш. Одмарај, побрзо да ти помине ковидот и не паничи за се. Од тоа што се случило и од тоа што треба да биде нема бегање.
Мене матичната и во Ремедика последно две недели понапред го измерија, уште рекоа , големо бебе Во Систина следна недела одговара на неделите, огромна разлика. 3050 ја мери , 3090 се роди Сите различно мерат , штом е на различно место неможеш да споредуваш Ајде да се олесниш побрзо , доста паничеше и ти
Некои доктори од 36 некои од 38 практикуваат да проверат грло, дали е меко, дали си отворена итн. Зависи од докторот. Зошто те плаши дали си отворена?
Мене ме плаши зашто имам бодежи доле цело време и кичма ме боли сите ми. велат ти мислиш тоа така се отворало кога вчера другарка ми рече дека била 5cm отворена без да знае и јас се шекнав
36 + и имам мн болни менструации и сега за мене болка е релативна ствар )) значи сум пѓала во несвест од менструациии и сега болкичка ваква не знам хахахахаха леле циркус сум
Поради оваа причина и мене ми е страв дали ќе препознаам породилни болки на време Имам многу болни менструации и висок праг на толеранција за болка, па се си мислам ќе си трпам на нешто што ќе треба да се реагира Баш сподели кога ќе дојде време како ќе поминеш со тоа
И те како ќе ги препознаеш хх , и ја имам преболни менструации ама тие болки не се споредуваат со менструални.