Фино е некој барем да биде информиран да не те фатат болки или пукме водењак па да го исплашиш малиот не за друго. Инаку и јас не сум да се труби по фамилија дека почнал пораѓајот. Нека заврши се па ќе им се каже
Odnesi go da go pocuvaat, demek do prodavnica odis da kupis nesto pa da ne go mknes i nego radi aktiviranje na pandemijava reci, i trk na pregled
Да се придружам и јас со краен термин утре. Бебе си одмара, немам никакви болки ни лажни. Цтг мирно, не сум ни отворена, едвај грлото омекна и почна да се крати… ќе си пукнам на ова жешкооооо
Знам, ама ко црева сме врзани, а трет пат ме фаќаат, само што сега веќе почнува. Маж ќе мора да го известам, он ко стринка, ама она мора да ме носи.
Јас 39+1 денес на цтг тргнав со мисла, да одам и да ме задржат да се породам Арно ама абер нема, 3 пати ме тераа цтг да повторувам, волку кока кола у живот немам испиено, успано било бебето Цтг мирно, ни болка, ни контракција, грло затворено.... и ме викнаа следна недела на денот на терминот. Летниве бебиња им се уарнило во стомак изгледа
Оди. Болки менструални ама константни. Цтг мирно, бебе во канал готово за излегување. 1 цм отворена. Бускопан и строго лежење.