Ojj ic da ne se sekirate nemat da izlezat nee jas so skraten cerviks od 22 nedela pa eve dva dena se macam so provokaci nikako da izlezit… sega mi e stavia vtorata vaginaleta za bolki ojj mi se placit koga znam sto me cekatt i pak ako ne se otvara carski ke me prat i vise mi se placit sto sve imam iznatrpeno
Vo remedika mi rekoa podobro e carski zaradi septumov trebase sreda da pojda da se odlucit krajno jas zakaciv korona i me pratija vo GAK tuka vikat nemat vrska toa ke probame do kraj za prirodno ako ne carski
Може и подобро ќе поминеш природно, не се секирај. Како и да е, дојде безбедно до крајот, уште малце и ќе ти олесни
Луѓе можно ли е да имам како свес вртење и мачнини, а притисокот ми е добар? Малку како малаксаност имам, и како свес да ми се врти а притисок стандард ми е тој како вообичаено. Ова го немав со син ми, па некако ми фуфна, триста филмови си направив, ај мачнини ама свес вртење?
Извини, што е свес? Ако мислиш на вртење како вртоглавици, сосема е нормално. Ама направи една крвна слика. Јас добив апарат за притисок и сега нон стоп мерам, онаков за на рака. Туку срамота ли е од понеделник на работа да го понесам? Знае често да ми падне притисок на работа, па да проверувам. Бапски е муабетов знам.
На дијалект си пишувам се извинувам Да на вртоглавици мислев, и крвта ми е добра, крв често си проверувам јас само ова некако ме исплаши. Со што може да ги намалам, ако можам? Па зошто да не си носиш, носи си го, плус и времето е такво, за трудници плус, денес сум некако ептен безвеза дали од топлото, само што станав со мачнини се напнав
Ноќеска тешко. Немав висока температура, ама имав страшни болки од половина до колена. Јас и онака мака мачам со тоа оваа бременост, ама тоа ноќеска беше страшно. Среќа после последниот парацетамол во 3 се повлекоа и засега сум ок. Се надевам нема да ме повторат. Јас сум толерантна на болки, ама тоа беше хорор. Други симптоми освен ниска тт немам. Се надевам до утре ќе се кренам
Јас да направам чек ин! Бев на цтг, мирни води, абер нема за раѓање и ме попрати докторов по дома. Веројатноста дека ќе си го чекам август е голема
Има некоја ваква ко мене или јас само размислувам на темава, стомаков си го гледам и некако како да ми е помал , дали од облеката, дали како е бебче завртено, дали од психава моја ..