Не сака да е ракче, запнала лавица да е Денес се движев доста и пак болки, зголемен исцедок имам, кафеав, крвав и жолт. Скроз падна чепот, абер немам за раѓање. Јас може и се отварам, не знам, ама нема болки. Ќе следам, може и ќе се јавам да прашам што да правам. Јас секако следна раѓам, и така терминот ми е деновиве. @Joraa жива и здрава да е, честитки
Da be luge , bez mi zemaa ... sega ke vidam naredna nedela ama nema da mu dadam da mi stava , da me plashi ... Pojma nemam zoshto , ama bash ja prashav togash matichnata i reche ne ti stavam , deka se uplashiv ke mi stava ... Dali mozi deka sum so ivf , i zabrana za se imam , vkluchuvajki seks
И мене ми е чудно ова. Пошто спекулумот баш ме боли и еднаш на шала им реков дај без спекулум ако може, ми рекоа дека за жал не може.
Да не те разочарам, ми падна чепот уште кога се отворив 1.5 цм, се чистев цела недела, од тогаш поминаа повеќе од 3 недели, сигурно се регенерирал пак, а јас уште со стомак до заби
Како сте со расположение денес? Некако толку без веза ми е денов,ем ми е досадно,ем цел ден топлово ме уби,ем болки ме фаќаат на моменти па поминуваат. Не знам шта чу са собом.
жива и здрава да е принцезата Ќе ни фалиш тука во труднички. Во каква еуфорија е темава многу ја сакам Пола форум треба да се породи во август
Лелеее јас кога ќе треба да се пораѓам каква паничарка сум Како вие овде што ме трпите се надевам и докторите ќе имаат разбирање.
Прејако, се препотувам цел ден се туширам исто ко ништо да не сум направила, незнам која положба веќе на кревет да заземам и што да пуштам да гледам
Умирам од досада веќе долго време, ама сега и со топлово е убиство. Немам енергија за ништо Јас болки немам ама ко ќе ми се здрви стомаков, па ко ќе ми се направи притисок доле на препони мислам дека ќе експлодирам. Вајда се лажни контракции поима немам Дајте идеа до август што да се прави па после ќе броиме денови и саати
Во 31ва или 32ра ми земаа микробиолошки зашто имам жолтеникаво-зелен исцедок. А овој надворешниот мислам у 34та. Него на другарка чие бебе и' е премногу горе и' рекоа да шета и оди по скали. Мене бебето ми е ниско и еве осеќам болка доле. Дали треба да мирувам? Вчера бев на ехо, дали ќе се видеше ако сум почнала да се отварам? Само си наоѓам нешто да се нервирам...