Честитки Јуле жива и здрава да биде Се тресев и јас и тоа премногу Од анестезијата Побрзо опоравување
Ги држев влошките со нозе, секако споро се движев и не ми паѓаа. Гаќи немав сила да се виткам и облекувам, едвај се облеков за идење дома.
@Bebetoo со лесно Mене на никого не му текна до сега да ме провери дали сум отворена, се вадат со мирно цтг @JuLleE честитки! Живи и здрави
@Erika.greeneyes знаеш дека ептен си во право. Абе паничарка до паничарка сме се собрале, да се баравме немаше да се најдеме. Еве ме мене денес паничам што послабо ми мрда. Не дека ја нема, ама не толку често како до сега. Може и снемува место, секако ми рече докторот во петокот крупничко бебе ама ај оди слушај доктор ако можеш Ќе си пукнам до пораѓај, нервно попуштам веќе мислам
@Freckles. Точно овде како на сликата кога сум на нозе знае така јако да ме пресече како струја како лигамент да ми се кине. Па морам или да се задржам за нешто или да седнам, да ја размрдам ногава. Матичниот ми рече од тежината на стомакот.
Па секој ден причина за паника мора, инаку денот како ќе помине. Па си спие, што ти смета. Мене вчера ме руши викам ај нека поспие више баш ми беа болни движењата. Земи благо кока кола, протреси го стомакот така на цтг ми прават одма ќе се разбуди
Да е здрава и жива бебката Јуле И јас цела се тресев кога се разбудив од вториот царски +тешко дишев а се беше ок. Брзо опоравување
@Erika.greeneyes тебе видиш хоризонтално те боли, мене вертикално, по должина на бутот. Ама знам дека е од кичмата, дека слични болови имав порано. Туку, кај има во Скопје да се продава пита компируша/бурек со компири? Значи како ми се пријаде, не можам ни да опишам.