Koga bev trudna so maliot, on se rodi na 24.08.2021 site trudnici imaa maski deca, site shto gi znam so maski se porodija. Sega sum trudna so zensko, koga bev na maticen imase 8 zeni vo cekalnata site nosea devojcinja, eve i po forumov citam periodov zenski vodat
Здрави прави да се сите. Тоа е првично. Покрај многу момчиња, некако како желба кај секоја трудница да има за девојче. Ти како шо носиш девојче, шо симптоми имаш? Типични од почеток со повраќање, умор, коса сува и ред други нешта...
Кај мене во двете бремености се идентични симптомите, првото машко, сега женско. За двете пред да направам тест бев настината, па од почеток до 16 недела мачнини и исто ги носам потполно високо, а стомакот ко топка. Немаат врска симптомите со полот.
Prvite 3 meseci mnogu mi se gadese, imav dijarea i povrakjav, oslabev 7 kila. Mnogu sum poumorna i imam povekje bolki, sega sum 24 nedela. Isto mnogu nisko nosam ovoj pat. Se dupnav od sladoled jadenje po 2 na den. Nemam mnogu potreba za hrana, duri i tesko mi e koga jadam
Тото дејли имаа превкусна пита со компир, ама не се начекува секогаш. Да се јавиш да прашаш. Уствари валјда работи уште ова
@JuLleE честитки ќеркичката да биде жива и здрава а вие горди родители на неа Денот ми почна прекрасно со убави вести се јавија за резултатите од нифти тестот се е добро а полот женско Пресреќна сум од сабајле
@Bebetoo @JuLleE Ве читам и ви се радувам Јас се одјавувам од темава лута, ми рекоа денес додека не се отворам повеќе од 3цм или не пукне водењак не ме задржуваат пред термин. Ако не мрдне дете у пон у 15ч ќе имам прием, до тогаш три магнезиума на ден
@fana Сега ги гледав овие кан бебе памперсиве на интернет. Сакав да те прашам дали се парфимеризирани,дали се крути на допир? ги отвори?
А за што 3 магнезиуми? Го разбуди? Што лоша си остави го на топлово нека поспие и они се без енергија. Кога си на ЦТГ ?
Честитки @JuLleE, нека е жива и здрава, среќни да ве прави @Bebetoo со лесно! Шубоо вака и мене ми текнува кога се тресев пред 2 месеци, ми фали дури. Брзо се заборавале болките бре.