@JuLleE бидете живи и здрави со бебко, честиткии @Bebetoo браво, ептен позитивно помеѓу целата паника за сите што сме во исчекување, дај боже сите вака како тебе, наскоро да се гушкате со бебка Јас синоќа ич убаво не спиев цела ноќ со менструални болки па болки во кичма, па нема веќе поза шо може да ја заземам, ми смачи…. Станувај по стопати ноќе за до вц, па од топлото преслакај се цело време жива вода, клима преку ден не се гаси се осеќам проладено од неа, денес немам волја за ништо, цел ден лежам и подзаплачувам дека неможам веќе овие тапи болки ми ја зедоа силата, како ќе ги издржам вистинските незнам, утре сум на цтг а оно па секогаш е мирнооооо, затоа си трпам и не одам пред време оф дајте некоја позтива
Ама изгледа нормално е да се намалат и помлитави да бидат движењава на крај, ама ај нек ни влезе у глава. Неможе кај сите да е тоа проблем може да е нормална појава. Инаку и јас ко тебе паничам и само си зборам до сега играше ламбада цело време ај уште една недела издржи
Не попушта,кај него бев денес, ќе морало да се чека термин, така било правилно за прворотки кога нема почнат спонтан процес… Тебе за кога ти закажаа царски? Имаш термин?
39+3 денес, петок ми рекоа на термин еден преглед и ако нема промена во ситуација понеделник ќе ме примат… здравје боже до тогаш, реков нема да одам веќе после гужвата денес… Кога ти е термин за прием?
@V.N. да, се јавив кај сестрата истото ми го рече. Битно да си мрдаат, помалку место има секако сега.
Незнам кој сој го фатив јас, ама мене домашен тест после една минута ми покажа позитивен. Земај прво од грло па од нос, ама убаво длабоко. Јас сега правев пред 5 дена и вака ми даде реален резултат.
Извини, ти си за природно или царски? Некако многу мислења се изначитав, а не можам да ги отворам конкретно твоите, па се ми е испомешано хаха.
Природно, природно… додуша ќе видиме на крај ако успеат да го извадат дај боже, денес беше 4кг. се молам да излезе од кај што треба
А Илиевски се врати од одмор? Дека ми спомна денес е таму, а официјално од 01.08. Имаш инфо дали пак оваа недела е таму или дури на 01.08.
Вратен е од денес, кај него бев, ама сите што чекавме не прашуваше дали ни закажал и за кога… не ми е јасно како функционира постапката, мислам дека сите се договорени кога да одат. Не знам зошто ти рекол 01.08 кога веќе ти е пројден и термин и сѐ…
Женски се породив и јас, стигна пронцот на мама 3720гр. Завршив на царски не се спушти и кога го извадија видовме дека два пати папочната врвца му е околу вратот.
Мене ме стискаа многу, ми се прилоши дури, со првиот не беше до толку. Беа двајца доктори толку мн. стискаа едвај дишев