Или паничете како мене, спремни на на болка, мачење и на крај, не дека е лесно, ама поминувам полесно од она што го очкував нели.
Aахаха Фанче, шлепер вика... На Гак не стискаат матка, него вомшок соба нешто тешко ти ставаат на стомак, тежи. Ама и даваат за болки мислам Тромадол.
Коски ми се тресат кога ве читам за тоа стискање на матка, не знам ниту како изгледа, а не знаев ни дека постои такво нешто ама звучи многу страшно и болно Бар ќе знам што ме чека ако завршам на царски...
Маж ми го јаде два дена за секоја болка у препон, денес ми рече “ Злато извини јас да прашам ако не на работа да спијам” многу ме фати смеа а и жал ххахахаххаха кој знае каква сум
Јас бев царски во Систина пред 5 години, ни мене ни цимерката,која беше исто царски не не стискаа ниту ни ставаа ништо тешко на стомакот... Ова нешто нова пракса ли е
Во кој град ќе се пораѓаш?Мене освен инфузија за стегање на матка,ништо тешко не ми ставија на раната...
Одмарам ку*ац срц. Контракции имам од инфузијата за матка ко природно да раѓам. Тродон ми ставија ама не помага ич ама ич, коа и е време за контракција боли во мозок ме штрека. Едвај чекам бебе да го видам утре ќе ме преболи до тогаш си викам да и ебам мамицата. Ме боли се гледа м?
Со лесно мајка....не читај овде многу,многу....секоја жена си е различна и секој пороѓај си е различен ....само позитивни мисли
Е во Санте и мене ми ставија тешко, вреќа некоја беше со топол песок мислам, такво нешто беше ситно ко песок.