Последнава недела темава ми е чиста позитива. А толку се осеќам утепана од времево и од тоа што веќе мажето ми е +2900гр, па кога мава се осеќа насекаде. Штом се будам сабајле, отварам тука. Штом земам мобилен во раце, пак сум тука. Да се живи и здрави сите бебушки, големи да раснат, мајките брзо да се вратат во нормала. Сите нас што не' чека ова, со лесно нека ни е! Ајде сите месеци да се вака исполнети и плодни, да имаме полни раце работа
Леле Честитки!!!! 4600 woww природно Ние што се плашевме да се не породиме пред време све големи бебиња и ќе износевме како. што треба
Како јас да сум го пишувала ова. Мене ми беше тотално исто, еве 3 ден подобро е малку. Немам веќе температура, дури у минус ми е 35,9. Пиев парацетамол, по 2 пати на ден, ставав компир во марама на чело и вински оцет еднаш на нозе. Главоболката ти е од температурата. Исто повеќе течности, мене од се ми беше лошо, мислам на сокови и такви работи, пиев само вода обична и газирана. Малку по малку се враќам у нормала, супа, јогурт и полесна храна. Правев тест негативен, матичниот гин рече нема потреба да се замараш пак да правиш, има вируси и делувај само симптоматски, поминува за 4-5 дена.
Мешиња ќе бидам ли педерка ако го отворам пликцето со полот пред пукањето на балонот? Ќе бидам, знам, ај ќе трпам. Од сликичката од ехо маж виде дека е маже, мене не ми личи на куре ама он и за синко погоди така да може да е у право. Ѕверче беше мирно, успано, тоа кај што ме удира е уствари со ноџиња клоцка. Се е во ред, супер си напредува, едвај чекаме да видиме во вторник што е.
Lellelel Lavovi i Lavici periodoov ... Chestitki majki na site ... Bajagi ne ima za poragaj periodov ... bash ubavooo !!! Jas se nadevam do 39 ta ke isteram , za da odam na zakazano ...
Јас досега ќе го отворев неколку пати и ќе се пофалев на сите дека јас знам, а тие не знаат Не сакам да ме гледаат како ќе изреагирам, па одма тука анализи, непотребни муабети, глупости... интимен момент ми е дознавањето на полот и не би сакала да го доживеам за првпат меѓу повеќе луѓе. А можда само непотребно ја тупам
Пријавувам второ цтг, трето следна недела во 38ма Моево девојче па и лиценцето за прв пат го покажа, конечно убава сликичка. Честитки за новите мајки, живи и здрави бебушките да се Аааа леле, отвори. Јас не би издржала