Не отварам, ама отворела ја или не, апла се глеа курето бре жени, колку поише ја гледам сликата толку поише се гледа Јас ќе се радувам што да е, само да ми е живо и здраво Ако е машко само ќе поплачам малку дека дупла свекрва ќе бидам, друго не ми е битно ич ама ич
@Coco31 @pikachu2 честитки мајки, да се живи и здрави бебулињата Леле темата неделава зрачи од позитива
Леле исто. Мм беше запнат за балони, јас некев и на крај бев на преглед и ми кажаа... Злочесто ама некев другите да дознаат во исто време со нас
Брзо ќе ти помине. Јас се помирив во моментот кога видов дека резултатот од пренаталниот е во ред и друго не ми беше битно
Честитки мајки @theTulipsLover @Coco31 @pikachu2 @Bizbiz Да се здрави и живи бебенцата, големи да растат! Вам побрзо закрепнување
Дан сменит? Којзнае шо е точно, дали има врска, дали излезено од народ. А во стомакот топка си? Велат и мислам дека е точно, кога е женско се шири околу половина цел стомак, кога е машко е напрчен нанапред. Јас имав напрчен нанапред како лубеница и син имам.
Леле машала, браво за храброста со големо бебе природно, како и да е побрзо ќе се составиш Честитки, здраво и живо да е @Coco31 Честитки, здрави и живи да сте
Па дека правев нифти сигурна сум хаххахахах инаку сега веќе ми е таков на напред ама на почеток ми беше ко за женско )))))
Добро има некој друг тука што пати од главоболки овие 2 дена или јас сум едонствена? Ќе ја треснам од ѕид главава веќе, ова не се трпи Кажувајте чаре некое, пиев магнезоум и б6 ама тапа