@V.N. , @Eli23 фала Ви женски @Iris-1234 До крај ќе сум здравје а тек е сам почеток Ќе се изнагледам се
Мене и перницата и чаршавот. За косата да не зборам Ми текнува кога пиша која е прва утринска за трудници?
Како ти е наместено бебето? Јас претходно не станував ама сега често трчам кога ќе мрдне доле со главата мислам ќе се подмочам
Ne panici mila,vo stomah sum modra ko iz rata 2 meseca se bockam do sega.72 inekcii maz mi dodeka bara mesto kaj da.bocne.ja 5 pati isvikam
I ja ne stanuvam preku vecer ama.zatoa preku den red se.ceka od mene Ja pijam nenormalno voda preku 3 litra dnevno plus lubenica
Devojki fala.mnogu na mislenjata. Uste edno... Zasto.me.gledase samo.na 2D I merest organi? Na 4D mnogu malce...nekKo brz pregled bese...valjda se vide deka e okej
Цело време паничиш за секакви глупости,искулирај малку,не чини за бебето,нејкам да звучам сурово ама ај да паничиш за реален проблем ок,сите ни се случува ама за банални ситници е греота за бебето,не сте бебиња вие,мајка допрва ке бидеш ке видиш со какви не стравови ке се соочиш,гали меше, искулирај,уживај малце ке биде се ок.Чувај си ги живците допрва ке требаат немој за банални дитници да си правиш нервози.
Се намести како што треба преку ден се случува да трчам кога ќе спрета ама ноќе ја незнам што е работава значи од 11-12 до 8-9 сум кома тоа страшно нешто
Моето е ноќна птица цела ноќ прета и тоа језиво како да копа внатре. И така јас секоја ноќ сум дежурна и не спијам до сабајле. После дремнувам до кај 11
Па стварно. А секоја чест на мешињава што не стануваат. Ја уште не сум легнала после мокрење, пак ми се иде