Decki cervix se sobra od lezenje ovie dva dena, sega zemaa brisevi vikaat mnogu meko grlo, se gledak vodenjakot imalo infekcija. Nekoj so slicno iskustvo da dade uteha deka se ke bide ok ve molam. Jas sum 24 nedela
Девојки здраво Не ми се верува дека дојде ред и јас да пишам дека се породив, најголемата паничарка. Кога јас успеав, вие другите што се плашите ич да немате гајле. Ви посакувам лесен пораѓај како мојот на сите, со 3 нaпнувања излезе бебето. Ме пофалија дека сум многу храбра без глас да пуштам. Ќе пишам следна прилика.
Здраво девојки Вие што примате клексани и аспирин, дали од кога ќе го испиете аспиринот треба да има разлика од 12 часа додека да се боцнеш клексан? Мене до сега никој не ми кажал за тоа а јас аспирим пијам во 8 часот а клексан боцкам во 17 часот.
@Erika.greeneyes Браво мила, во тие моменти добиваме таква сила и храброст за кои не сме ни знаеле дека ги поседуваме. Живо и здраво да е, само радости да ви носи!
@Erika.greeneyes честитки мама, нека е жива и здрава куклата, голема да расте, само радости да ви носи