Честитки, да е живо и здраво @Erika.greeneyes честитки и тебе, да е живо и здраво Ете гледаш, 3 напнувања се само Ајде сега гушкајте бебиња
Ке ти дадат терапија за инфекцијата,не се секирај, дали те хоспитализиираа? Кога ке биднат резултатите од брисевите? Серклаж ако ставиш имаш шанси со лежење, и терапија.
Леле супер, така најдобро, немаш време да паничиш, и си одиш дома со бебе... Да сте живи и здрави уште еднаш.
Doktorkata vika serklaz nema shansi dur ne se iscisti infekcijata, rezultati od brisevi tek cetvetok, pancef mi dale radi leukociti vo mokraca a sega grloto smeknato i se gledal vodenjakot radi infekcija, pa za nea drugi apcinja posle
А нема шанса побргу да бидат готови брисевите? Секој ден со терапија значи во ваков момент. Приватно да отидеш на консултација да видиш што ќе ти кажат..
Do 38, dva dena so bolki ogromni za poragaj i na kraj toj pust cerviks ne se otvarase samo 3 cm i zavrsiv carski ,, samo da znaes kolku mi bese krivo 4 meseci legnata demek da ne se poroda pred vreme i na kraj ete
Jas bev so 20 cm cerviks na 21 nedela i golema infekcija od vnatre piev 7 dena po 2 sumamedi na den na 8ot den na kontrola e nemase infekcijata,i naredniov den odma mi stavia serklaz i taka isterav 38 nedeli, taka da bez gajle
Vo petokot na 3 merenja od 3 doktori bese 11, pa 8, pa 15. Denes bese 31 od dva doktori. Presreknji oni, isto i jas vika super prodolzi vaka. Ajde brisevi, i me shiri so toa aparatceto za bris i pocna da vika au au, vikna ushte 2ca i oni au lele. Vikam kazete shto. Vikaat mnogu meko grloto se gleda vodenjakot vika ova e infekcija nekoja rezultati tek cetvetok posto morale da pominat min 48h zbrlavena sum.
Даа повеќето што лежат, после до крај одат, битно се се заврши добро, уживајте сега Јас сум 32+4 имам уште 3-4недели сигурно за лежење, ако издржи.. Ми се стврднува стомакот некогаш, некогаш тапа болка.. Стравот е голем