Па јас као 18.08 последен, ама макс до 10ти ми рекоа )) Одам се движам хахаххаха правам свашта нека излази батко зашто тежи веќе )))
28ма недела , деновиве ми е повеќе мака , некако како да немам воздух за дишење, и кога ќе се наведнам некако ми е помачно како болка да чуствувам, во долниот дел на стомакот се повеќе како да ми тежи и повеќе мокрам. Можно е бебче да се има свртено со главче надолу и затоа да ми е вака? Бидејќи беше карлично.
Претпоставувам дека е од тоа незнам,бидејќи досега бев супер и сега некако наеднаш вака ми е премачно.
Чувај сили за понатаму ќе ти биде уште помачно, јас 38ма ја терам само од кревет до вц, се мислам да викнам багер да ме преместува.
Девојки, дали е нормална болка во долниот дел на стомакот, секако издржлива е. Дали е можно од ширење на матката? 24 недела сум.
И јас и маж ми сме лавови ама бебево треба да е девица, подобро нека седи во меше до Септември. Утре сум 33 недела.
Иста сум..и половина и јајници ....на моменти ми е страв ама си викам ваљда нормално е...посебно овие два дена ме искина...22ра сум јас