Незнам за околината, мм не ми имаше спомнато, а може и немал храброст да не го изеде стапот, ама сама на себе многу си мирисав, а јас сум човек што и кога поти не мириса скоро ич
Девојки хелп денес бев на контрола и се е супер со бебето но ми направија пап и брсеви и ми пушти крв др ми рече не ср секирај од брисеви е и имав на бришење 2 3 капки не се испаничив но сега се измочав и на гаките видов кафена лочка кога се избришав кафено на тоалетната ептен ептен малку има ли простор за паника или нормално е ви благодарам
На гаките беше лочка темно кафена така гоемина на маслинка а при бришење многу светло и како само точки 2 3 не беше многу
Леле, што ли уште не ќе дознаеме до крај на бременост. Од убаво, поубаво Ќе хрчиме, ќе смрдиме, .... гасовите се подразбираат
Нормално од брисевите е. Мене кога ми зема брис докторот ми препорачува да ставам утрогестан вагинално.
Не се паничи полошо ќе направиш, смири се доколу нема веќе крварење нема потреба од паника. Легни и одмарај сега.
Од земањето брис ти е. Во минатата бременост исто така еден понесмасен доктор (кој ми беше матичен тогаш) земајќи, ми протече крв. Се испаничив. Потоа кога отидов кај приватниот гинеколог, кај кого си одам регуларно и на кој му верувам, ми потврди дека е така. Сестрата ми рече да не се грижам дека бебето си е погоре и нема гајле. Се надевам ти прекина исцедокот. И јас понекогаш осеќам како скокоткање, ама ептен минимално. Дали од нерв, дали мускул којзнае. Некогаш и откако ќе кивнам така ми затреперува. Вообичаено е.
Да не пишеше ќе ги тужев Дав, абе се убив прскање смрдам цела како камионџија, ни на крај памет дека од хормоните Шетавме во парк пред некој ден, боже кога влегов во кола ќе се онесвестев, а и кругови огромни на маиците Исто и лицето ми се шашардиса, ми се исфрли некако, нерамно ми стана