Ај земи си стикче на Гарниер ќе видиш нема да имаш миризба поќе.. Јас и сега кое и да го земам кога ќе се испотам се осеќам неубаво.. А со гарниер и испотена да сум мириаа на стикчето + не остава бели траги како другите. Мн сум задоволна
Моментално користам од овој супер е. А овој го користев пред него ама неможам да го најдам сега можеби го нема веќе
Јас пред пораѓај бев предупредена за ова и користев кристали рол он, во Зегин ги купував, не се парфимирани и безбедни се за доење. Под млаз вода треба да го поминеш ролонот и да се намачкаш под мишка. Ниту еднаш не промирисав.
Откако сите болки ги поминав сама. Да. 8прсти отворена многу брзо се отварав. Додека ми ја ставија и самошто почна да дејствува јас добив нап за раѓање. Таке да можам да кажам дека ми го олесни делот околу шиењто. Не осетив кога ме шиеја.
Тие за отварање може и да не ги осетиш. Јас сум била 4цм отворена а не осетив ништо. Само ми пукна водењакот и затоа заминав во болница. Така почна процесот. После јаки болки нема шанса да ги промаршиш. Боли не знам колку секунди точно поминува. После пак. Ќе гледаш на сат. Кај мене на 2,3 минути беа. И се појаки стануваа. Среќа што те пуштаат па 2 минути здивнуваш па пак исто. Јас како што сум немала менструални болки добро ги издржав. што те интересира пиши ми во порака ќе ти одговорам
Водењакот. Како да си се помочал. Водени гаќите. Не беше она цело време да тече ка поплава. Се истуширав ставив влошка и заминав во болница.
Јас се топам и си потплакувам секој пат коа ке осетам удар од детево...се подмочувам, стопена сум. Незнам дали само јас вака си плачам или исти сме сите...
Denes povtorno imam nekolku kapki na gakite dali e normalno, tie sto imale po kolku vreme im traelo vcera se istusirav so poladna voda i se odmiv so caj kamilica isto ladna ima li prostor za panika