Slushni se so doktorot, jas znam do 2 dena deka moze no samo ako e minimalno. Zemi si od apteka progesteronski vaginaleti, mislam rece deka ne si od mkd, sigurno imaat drug proizvod zamena za utrogestan. Normalno prashaj go doktorot prvo. Mislam deka ke bidesh super, nemoj da se grizish
Женски дали ако шишето е Авент за 0+ треба и цуцлите лажливки да бидат исто на авент или нема врска тоа? Се мислам од кои да купам зошто шишенцето си го купив веќе ❤️
Да, не се фаќаат други цуцли ако мислиш за шишето. Ако прашуваш за лажливи не мора исти, можеш било какви.
Masaza na grb i vrat dali e bezbedna vo bremenost. Vratot mi e vkocanet i muskulite mi se tolku napnati sto sama mozam da gi osetam. Dzvonev vo eden salon kade sto pravat tajlandska masaza na grb i vrat, ja prasav masazerkata veli bezbedno e nemaj gajle.
Незнам ама по другиве теми дали ке ме прочитаат....шминка и фризура о влае? Ама добра некоја да е...со нормална цена..
Decki, stignaa rezultati od brisevite, negativni se site a leukocitite vo mokracata se 6-8. Shto bi bilo pricina za mekot grlo i skratuvanje na cervixot? Vecer sum vo remedika kaj dr. Jane da vidime za serklaz dali e vozmozno da se napravi zoshto vodenjakot bil mnogu dole, se gledal
Vo vlae ubava shminka i frizura teshko. Jas lani barav za svadbata poshto bev 7mi mesec, nishto asalno nemashe a ne pa za pristojna cena. Na kraj bev kaj viki vlahovic na mlecen, preprezadovolna sum. Ne znam koi se cenite iskreno, bev preku starosvaticata za shminka i frizura za nevesta plativ 4000. Nikogash vo zivot nensum bila poubava, alal da i e na devojkata.
Имаше една членка тука пишано дека секој ден по малку и истечувал водењакот, горе бил и малку пукнат колку што се секавам. Ако се препозна ја молам да ми пише како откри дека е пукнат, се гледа тоа на ехо? Бев на преглед пред една недела ама и тогаш и сега ми е чуден исцедокот некогаш пола гаќи ми се мокри, нема ни боја ни мирис на нив. Докторката рече дека можно е и да подмочнувам по малку, ама па осеќам кога е тоа, а сега не е. Со каков преглед се гледа водењакот? Вагинален мора или и на обично ехо ќе се види?
Јас бев неколку пати на масажа, без никаков проблем поминав. Напротив Само во 9ти на почеток кога отидов ми рече нема да те чепкам на половината дека бремена, и толку.
Да, јас бев. Ме гледаше со спекулум матичната. Со голо око гледа дали тече или не. Ако е пукнат, тече тоа одма.
И јас имам како воден исецдок скоро секој ден по малку, колку да ми се намократ гаќиве.. Ќе прашам вечер сум на контрола.. Не верувам да е водењакот,што знам..
Doktor Jane Stojkoski od remedika dali bi go preporacale? Imam rizicna bremenost pa me interesira dali e dobar doktor, sakam da pravam serklaz kaj nego ako se nafati i da prodolzam kaj nego do kraj. 24ta nedela sum.
Јас за таков исцедок кога бев трудна бев на дежурен на ГАК, таму ми кажаа дека ми е високо напукнат водењакот ама да си одам дома. Паники 200. Наредниот ден ме прегледа докторката со лентичка една и ми кажа дека трескала глупости дежурната (специјализантка). Така да, немора да значи.