Да, јас исто така како што опиша имав болки баш во 23 недела. Но ми помина сега сум 24 и немам болки.
Да да пијам магнезиум и по два три на ден знам да испијам по потреба. Ми помага фала му на бога што постои .
Жени јас сум во паника. Цела бременост ми се покачени холестеролот и триглицеридите, на новите резултати ме мавна шлок. Триглицеридите се 4.55, што е доста високо. Се зачитав на нет и пишува дека може да дојде до сериозно нарушување на панкреасот. Се соочила ли некоја со волку високи резултати во трет семестар?
Не се проверуваат во бременост. Ќе се стабилизираат по пораѓај. Јас така со седиментацијата се паничев и повеќе доктори ми кажаа дека не треба да се испитуваат тие работи воопшто.
Душа мила, жал ми е ❤️. Дали има надеж ако те хоспитализираат и да направат сѐ за да издржите уште барем неколку недели ❤️❤️❤️
Supper dvete fala ti eve veke se zapoznavme edna so druga si gi znaeme site mani i dobrini haha,,. Eden den na maz mi od wc i vika sredi mu ja cuclata na malata mu padnalo i toj se zaduci vikat ziti se od kaj znaes ti od tamu … samo sto sega e macit mama oti denski spiet navecer sedit ama vredit sve
А ако бебето е понапредно дали тоа значи дека ќе се роди порано од рокот? На пример според мен последна дата 15 септември, а според мерки на бебе 2 септември. Во која да верувам?