I kaj mene bese taka na prviot pregled no na vtoriot se si bese vo red I se vide plod. Najverojatno bilo rano ili ne bilo tocno zacnato. Cestitkiiii So lesno
Vi blagodaram na site od se srce vo ovie najteshki migovi za edna majka jas sum super. Za bebceto mi iznakazaa trista gluposti, prvo nemashe nikakvi shansi, te anomalii, infekcija, pa momentalno e stabilno ama kriticno ima 700 grama samo mnogu zalno
Мајка, познавам случај каде бебче 700 грама е сега голем дечко. Пред година или две, на пријателка и се породи снаата исто. Се е во ред, ете го дечко денес, не заостанува ништо од другите дечиња.
Се ќе биде во ред ❤️ Ако ти дозволуваат поминувај време со бебчето. Има многу случаи со предвреме родени бениња па ете ги сега големи батковци и дадички. Мисли позитивно и се ќе помине во најдобар ред
Од цревата и беше. Отидов во вц, на големо ги испразнав, па ми олесна. А можеби и дека се присетувам на претходно како ми беше, а плодот си расте и ги поврзувам работиве. Само асоцијации. Инаку си имам труднички ринитис и киванитис. Секој ден си кивам по неколкупати. Тебе ти помина чувството на притисок околу вратот? И јас имав така. Прегледана ми е тироидна и со хормони и ехо во април, во ред беше. Ама јас имам и доста шлајм од крајници. Леле текстов, ај доста е. Гуд морнинг
Ај добро утро. Јас во петокот бев на клиника, испитував хормони на тироидната. Ке видиме од понеделник. Лани антитела на хашимото беа малку покачени. Може се пак. Мојава се расклоца од завчера ,а мене цела карлица ме боли
Јас имам колешка на работа родена само 500 гр дури ја фрлиле во конта после некое време забележале дека бебето мрда и ја спасиле сега има 30 години. Биди силна и се ке биде добро
Девојкии мојот дечко уште е со главчето горе поставен, 34+3 сум. Дали кај некоја се има завртено последните недели? Кај мене е доста активен, мрда многу па се надевам дека ќе се сврти да не морам царски